Προσοχή αγόρια! Γιατί μας ξενερώνουν οι μαμάκηδες

Όχι δεν είναι λογικό να αφήνεις την μαμά σου να σου μαγειρεύει ενώ έχεις περάσει τα 18!
Προσοχή αγόρια! Γιατί μας ξενερώνουν οι μαμάκηδες



Τα καλύτερα άρθρα είναι βγαλμένα από τη ζωή. Έτσι και αυτό το άρθρο προέκυψε από μια συζήτηση που είχαμε στο γραφείο με αφορμή ένα επεισόδιο της 10ης εντολής. Πάνω στην συζήτηση ειπώθηκε πως ένας από τους κοινούς μας φιλους παραδέχτηκε πως η μητέρα του ζήτησε να της αγοράσει γόβες. Εκεί μείναμε όλες με το στόμα ανοιχτό! Συμφωνούμε πως είναι ωραίο να αγαπάς την μητέρα σου αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να προτιμάς να πάρεις δώρο σε εκείνη αντί στη φιλενάδα σου για παράδειγμα (ναι, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν ήταν στη μέση γενέθλια, γάμος συγγενή ή άλλη μεγάλη ανάγκη όπου εκεί αυτομάτως αποκτά προτεραιότητα η μανούλα, δεν το συζητάμε). 

Με βάση αυτό αρχίσαμε να συζητάμε για τις σχετικές μας εμπειρίες και πως όλες, χωρίς εξαίρεση, δεν θα προχωρούσαμε σε σχέση με μαμάκια. Είναι κάτι που μας απωθεί απίστευτα! Θέλουμε έναν άντρα ανεξάρτητο, που να γνωρίζει τι θέλει, να ξέρει πως θα το πετύχει και να είναι σίγουρος για την άποψή του. Δεν θέλουμε να παίρνει την μητέρα του τηλέφωνο να την ρωτήσει ποιο νούμερο φοράει στο παντελόνι! Δεν είσαι 15 χρονών.

Ο λόγος που δεν θέλουμε έναν μαμάκια είναι επειδή ξέρουμε πως αργά ή γρήγορα η πεθερά θα ανακατευτεί στην σχέση. Φυσικά σε κάποιον τσακωμό εκείνος θα πάρει το μέρος της μητέρας του και όχι το δικό σου και ας έχει άδικο. Το χειρότερο είναι να μην πάρει όμως καμιάς το μέρος (βέβαια μέσα του υποστηρίζει την μητέρα του), να σας αφήνει να τσακώνεστε μέχρι να υποχωρήσεις εσύ. Είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια σχέση.

Προτείνουμε στους άντρες που δεν θέλουν να αλλάξουν τις σχέσεις που έχουν με την μητέρα τους να μην το αναφέρουν ποτέ στην κοπέλα τους! Ας το κρατήσουν για τον εαυτό τους γιατί αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει μακριά η κοπέλα, τρέχοντας! Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από έναν άντρα ανεξάρτητο με αυτοπεποίθηση που να αγαπάει τη μαμά του αλλά να έχει χρόνο (και χώρο) και για την προσωπική του ζωή.