Μήπως είσαι έτοιμη να προχωρήσεις τη ζωή σου αλλά δεν το ξέρεις; Δες εδώ τα σημάδια

Μην φοβάσαι να φύγεις από μια σχέση που δεν θέλεις!
Μήπως είσαι έτοιμη να προχωρήσεις τη ζωή σου αλλά δεν το ξέρεις; Δες εδώ τα σημάδια



Αν ψάξεις το παρελθόν σου θα βρεις σίγουρα μια σχέση σου που θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα. Πολλές φορές, ειδικά εμείς οι γυναίκες καθόμαστε καιρό σε μια σχέση γιατί φοβόμαστε. Φοβόμαστε το καινούργιο, φοβόμαστε ότι θα το μετανιώσουμε ή φοβόμαστε πως θα μας λείψουν οι συνήθειες που αποκτήσαμε με εκείνον. Αν το σκεφτείς καλά είναι πολύ χαζό όλο αυτό αλλά είναι η πραγματικότητα! Δες ποια είναι τα σημάδια που σου δείχνουν ότι έχεις τελειώσει με την σχέση.

1. Αν τον βλέπεις και δεν είσαι καθόλου ενθουσιασμένη ή χαρούμενη. Όχι, δεν είναι δικαιολογία “Μα είμαστε 3 χρόνια μαζί”.

2. Αν βγαίνεις με τις φίλες σου και βλέπεις παντού ωραίους άντρες. Όχι, δεν ομόρφυναν όλοι ξαφνικά, εσύ ψάχνεσαι για κάτι καινούργιο...

3. Αν σκέφτεσαι όλο και πιο συχνά “Μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά υπάρχουν και χειρότερα”. Αυτή δεν είναι λογική. Ή είσαι με κάποιον μαζί γιατί τον θεωρείς τέλειο ή βρίσκεις κάτι άλλο.

4. Αν προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει. Όχι, δεν θα αλλάξει ποτέ!

5. Αν δεν τον βλέπεις πια ως κάποιον σημαντικό. Θεωρείς πως άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά όπως είναι το μανικιούρ που έκλεισες.

6. Αν καταβάθος γνωρίζεις ήδη πως θέλεις να είστε μαζί για να μην είσαι μόνη σου. Θα δεις πως και μόνη σου όμως θα τα καταφέρεις μια χαρά!

7. Αν σου αρέσει περισσότερο η συνήθεια απ' ότι αυτός. Ωραίο είναι να καθόσαστε κάθε Παρασκευή να βλέπετε ταινίες αλλά δεν μπορείς να είσαι μαζί του μόνο γι' αυτό.

8. Αν μιλάτε μόνο για καθημερινά πράγματα όπως πως πέρασες την μέρα σου. Αν δεν κάνετε όνειρα και σχέδια μαζί μάλλον έχει τελειώσει το παιχνίδι...