Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις πριν κάνεις σεξ;

It's up to you, που λένε!
Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις πριν κάνεις σεξ;



Αυτό και αν είναι ερώτημα! Έχει καταντήσει σαν αυτά τα ερωτήματα του τύπου “ τι είναι ο άνθρωπος;”, “τετραγωνίζεται ο κύκλος;” που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα και ούτε πρόκειται. 
Αυτή η αιώνια αγωνία των γυναικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόλυτη ελευθερία των αντρών να κάνουν ότι πραγματικά θέλουν χωρίς να παρεξηγούνται (σε αυτό το κομμάτι).

Άπειρες απόψεις απελευθερωμένες και μη, συντηρητικές, οπισθοδρομικές και όχι από συζητήσεις με φίλες, φίλους άντρες (για περαιτέρω γνώση), από συμπεράσματα ερευνών  δεν έχουν βγάλει μία απάντηση. Το μόνο που έχει επιτευχθεί, με αυτά και με αυτά ,είναι να μπερδευτεί και άλλο το γυναικείο μυαλό, λες και δεν είναι πολύπλοκο αρκετά.

Και θέτω πάλι το ερώτημα: Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις πριν κάνεις σεξ; Και σκέφτομαι, με το όσο περίπλοκο είναι και το δικό σου μυαλό, η απάντηση δεν είναι απλή; Γιατί δεν κάνεις απλά ότι νιώθεις χωρίς κανόνες και πρέπει; Αυτό που θέλεις υπερβαίνει το πρέπει!

Αν μπαίνεις σε καλούπια σκέψεων χάνεις την ελευθερία σου και δεν χαίρεσαι τίποτα. Γίνε αυθόρμητη και κάνε λάθη στην τελική. Δεν είναι κακό, μόνο έτσι θα μάθεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις στη ζωή σου και δεν θα έχεις διλήμματα για το τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά. Μπορεί το παραπάνω ερώτημα να σου φαίνεται απλό ακόμα και γελοίο, όμως καταβάθος έχει “φιλοσοφικές” αναζητήσεις που φανερώνουν το πως σκέφτεσαι και πράττεις. Γιατί η δράση ήταν σκέψη και η σκέψη υποδηλώνει τον χαρακτήρα σου. Είσαι αυθόρμητη, τολμάς, κάνεις λάθος, σκέφτεσαι πάντα τις επιπτώσεις πριν κάνεις κάτι; 

Γι' αυτό μην περιμένεις να πάρεις συμβουλή ή κάποιος-α να σου απαντήσει πότε πρέπει και κρίνεται σωστό να κάνεις σεξ με κάποιον διότι αυτό είναι καθαρά στην δική σου κρίση και στα δικά σου θέλω. Τι έχεις ανάγκη να κάνεις και τι σου λείπει το ξέρεις μόνο εσύ. Όπως και το τι είναι σωστό. Ο καθένας θέτει τα δικά του όρια και έχει τους δικούς του ηθικούς φραγμούς. Και μην ξεχνάμε πως ότι είναι να γίνει θα γίνει, είτε ενδώσεις από το πρώτο ραντεβού είτε όχι!

Αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά: Πως το γυναικείο μυαλό αποκωδικοποιεί τις ανδρικές κινήσεις; Ρίξε μια ματιά εδώ.