Καν’ τον δικό σου με το σωστό φλερτ (και το βράδυ θα με ευχαριστείς)

Συμβουλές για να μάθεις πως θα φλερτάρεις!
Καν’ τον δικό σου με το σωστό φλερτ (και το βράδυ θα με ευχαριστείς)



Τον είδες, τον κοιτάς και σε κοιτάει, περνάνε δύο ώρες έτσι και ακόμα δεν έχει έρθει να σου μιλήσει. Πότε θα το κάνει επιτέλους; Δεν ξέρω αν ήταν πάντα οι άντρες έτσι ή απλά έγιναν τα τελευταία χρόνια τόσο ντροπαλοί. Μπορεί να φταίει και που κρυβόμαστε όλοι πίσω από μια οθόνη και παρουσιάζουμε μια ψεύτικη εικόνα για την ζωή μας με αποτέλεσμα να ντρεπόμαστε για την αληθινή -η οποία είναι πολύ πιο απλή και αδιάφορη- αλλά πάντως σπάνια έρχεται άντρας να σου πιάσει την κουβέντα.

Γενικά ποτέ δεν αντιμετώπισα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο θέμα του φλερτ. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ποια είναι τα δυνατά μου χαρακτηριστικά και ήξερα πως να τα χρησιμοποιήσω υπέρ μου. Πολλές φορές έχω κάνει συζητήσεις με φίλες μου για τα αγόρια που τους αρέσουν αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί κανένας από τους δυο δεν κάνει το πρώτο βήμα και πάντα αναρωτιόμουν γιατί συνέβαινε. Ένα βράδυ είδα μια φίλη μου να προσπαθεί να φλερτάρει με ένα αγόρι και χωρίς να το καταλάβω την συμβούλευα να κάνει κάποιες κινήσεις (που κάνω και εγώ) τις οποίες απέφευγε γιατί ντρεπόταν. Εκεί κατάλαβα πως δεν ξέρουν όλες οι γυναίκες να φλερτάρουν γιατί δεν έχουν βρει τα δυνατά τους στοιχεία!

Εγώ πάντα ζήλευα τις γυναίκες τύπου Megan Fox και Monica Bellucci. Είναι τόσο σέξι που μέχρι και η πιο απλή γυναίκα θα γυρίσει να την κοιτάξει. Αυτό ήθελα και εγώ. Αν με δεις, όμως, είμαι μια ξανθούλα, ναι μεν 25 χρονών (οκ και πάλι μικρή είμαι) αλλά φαίνομαι το πολύ 20! Μπορεί να φταίει φυσικά και το στυλ μου μιας και είναι αρκετά αθλητικό. Ποτέ δεν κατάφερα όμως να αποκτήσω αυτή την σεξουαλικότητα των Megan & Monica. Ήμουν πάντα η γλυκιά και αστεία Δανάη και έπρεπε να δουλέψω με αυτά που είχα.

Μεγαλώνοντας, όταν βγήκα τα πρώτα μου ραντεβού, μου είπαν δυο-τρεις πως είχα ωραίο χαμόγελο. Τότε το θεώρησα κλισέ και πως απλά δεν ήξεραν να κάνουν κοπλιμέντα γι’ αυτό και έλεγαν τα safe. Στον επόμενο όμως είπα να δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω το χαμόγελό μου περισσότερο και φυσικά έπιασε! Άκουσα πάλι το ίδιο κομπλιμέντο με τους προηγούμενους. Το πρώτο χαρακτηριστικό μου που χρησιμοποίησα λοιπόν ήταν το χαμόγελό μου, όπου ταίριαζε κοίταζα τον άλλον στα μάτια και του έριχνα το πιο πλατύ μου χαμόγελο!

Βέβαια εμένα δεν μου αρκούσε να με χαρακτηρίζουν ως ‘γλυκιά’, το θεωρώ σχεδόν σαν προσβολή (αν και δεν είναι). Το femme fatale το είχα διαγράψει από το μυαλό γιατί δεν μου ταίριαζε οπότε έπρεπε να βρω και κάτι άλλο. Σκεφτόμουν ‘Τι είμαι; Αστεία και αγοροκόριτσο! Άρα πως θα τα γυρίσω αυτά υπέρ μου;’ Με τον καιρό κατάφερα να χαλαρώσω πολύ, να μην έχω κόμπλεξ με τον εαυτό μου, να μπορώ να αστειευτώ και να μην φοβάμαι να μιλήσω για τον εαυτό μου, τις περίεργες συνήθειές μου και τα πιστεύω μου. Φυσικά δεν άρεσε σε όλους αυτό, μερικοί προτιμούν το girly-girl αλλά σε πλειοψηφία οι άντρες λάτρεψαν την χαλαρή πλευρά μου. Τα ραντεβού μου δεν ήταν πλέον στα σιωπηλά όλο το βράδυ, είχαμε κάτι να συζητήσουμε γιατί δεν ντρεπόμουν να ανοιχτώ. Εννοείται πως αυτά τα ραντεβού κατέληξαν με ένα φλογερό φιλί στο τέλος!

Το συμπέρασμα λοιπόν δεν είναι να αντιγράψεις τις δικές μου κινήσεις αλλά να βρεις ποια είναι τα δυνατά σου σημεία που θα ξετρελάνουν έναν άντρα! Αν λατρεύεις να παίζεις FIFA στο Playstation αλλά ταυτόχρονα η αγαπημένη σου ταινία είναι The Notebook, μην το κρύψεις. Δείξε πως τα γούστα σου είναι περίεργα και σου αρέσει που είσαι έτσι γιατί πάνω απ’ όλα μετράει η αυτοπεποίθηση, πιο πολύ και από την ομορφιά! Κάτσε λοιπόν σήμερα το βράδυ να σκεφτείς ποια χαρακτηριστικά έχεις που μπορείς να εκμεταλλευθείς και κατέκτησε τον κόσμο! Ναι τον κόσμο γιατί αυτές οι συμβουλές μπορούν να σου χρειαστούν και σε μια συνέντευξη δουλειάς. Δείξε την προσωπικότητα, όποια και να είναι αυτή!