Πες μου πώς τρώει το σουβλάκι να σου πω τι σεξ κάνει!

Μία μη επιστημονική ανάλυση...
Πες μου πώς τρώει το σουβλάκι να σου πω τι σεξ κάνει!



Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι ένας άντρας είναι καλός στο σεξ; Άλλοι λένε ότι ένας δείκτης είναι ο τρόπος που χορεύει, άλλοι το περπάτημά του, το βλέμμα του, η χειραψία του κ.ο.κ. Φυσικά, τα περισσότερα από τα παραπάνω τα λέμε συνήθως για να σκοτώσουμε την ώρα μας και δεν έχουν καμία επιστημονική βάση. Όπως, επίσης και οι γραμμές που θα διαβάσεις παρακάτω. Παρόλα αυτά, εμείς εδώ στο followme έχουμε την εξής σατανική πεποίθηση: Ότι το σουβλάκι που τρώει ένας άντρας μας δίνει πληροφορίες για τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που κάνει σεξ. Σου παραθέτουμε τα συμπεράσματά μας και από εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι να μάθεις κατά πόσο ισχύουν οι θεωρίες μας. 

Παιδικό

Οι άντρες που τρώνε το σουβλάκι με ντομάτα- πατάτα βλέπουν τα πράγματα απλά. Δεν τους αρέσουν τα φρου-φρου και τα αρώματα, είναι ολιγαρκείς αλλά παράλληλα σίγουροι για την επιλογή τους. Στο σεξ έχουν αυτοπεποίθηση όμως δεν θα σου κάνουν ακροβατικά μόνο και μόνο για να σε εντυπωσιάσουν. Θα μείνεις ικανοποιημένη. 

Με μπόλικο τζατζίκι και κρεμμύδι

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα «παιδιά του λαού». Θέλουν το σουβλάκι όπως πρέπει και τη γυναίκα στο κρεβάτι πραγματικό θηλυκό και όχι «αριστοκράτισσα». Στο σεξ τα δίνουν όλα και θα σε φιλήσουν παθιασμένα ακόμη και αν έχεις φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά. Με αυτό τον άντρα θα κολλήσεις και θα κάνετε μία ευτυχισμένη οικογένεια. 

Χωρίς πιπέρι με λίιιγη sauce

Δεν θέλουμε να σε απογοητεύσουμε αλλά ίσως θα πρέπει να μείνεις μακριά από αυτό το αγόρι. Ο άντρας –χωρίς πιπέρι με λίγη sauce- είναι ιδιότροπος και κάνει τη ζωή των υπαλλήλων δύσκολη. Στο σεξ το ένα του μυρίζει και το άλλο του βρωμάει και γενικώς είναι αρκετά απαιτητικός. Δεν θα τον χωρίσεις αλλά θα σε χωρίσει εκείνος επειδή είναι παράξενος και δεν είσαι αρκετή για εκείνον.  

Σουβλάκι vegetarian, αλάδωτη πίτα ή ολικής

Όπως φαντάζεσαι, αυτό το αγόρι είναι fit και προσέχει τη διατροφή του. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να θέλει απλά να κάνει εφέ για την «ψαγμένη» του επιλογή ώστε να σε εντυπωσιάσει. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και στο κρεβάτι. Θα σε θολώσουν οι κοιλιακοί του και θα το προσπεράσεις.

Καλαμάκια

Αν είναι «καλαμάκιας» εκ πεποιθήσεως και δεν κάνει απλά δίαιτα τότε πρόκειται για την περίπτωση του ξενέρωτου. Μην απογοητεύεσαι όμως. Αν τρώει το καλαμάκι με τη συνοδεία ψωμιού ή πατάτας τότε η κατάσταση είναι καλύτερη. Πάντως, αυτός ο άντρας δεν έχει και πολύ φαντασία στο κρεβάτι.

Με διπλή πίτα

Είναι ο ορισμός του «μερακλή». Ο άντρας που βάζει διπλή πίτα είναι αχόρταγος και απολαμβάνει τη ζωή του. Κάθε φορά που κάνετε σεξ, μετά από 5 λεπτά θέλει κι άλλο.  

Με κέτσαπ και μουστάρδα

Αν είσαι σεμνό και αθώο κορίτσι και δεις στο σουβλάκι του κέτσαπ και μουστάρδα τότε τρέχα! Ο άνθρωπος είναι ένας άλλος Christian Grey, έχει δηλαδή ιδιαίτερα γούστα και φετίχ.

Αν μετά από όσα διάβασες ανησυχείς για το αγόρι που θα διαλέξεις τότε πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι δεν χρειάζεται να το δένεις κόμπο και σκοινί ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθινά. Αν απλά άρχισες να πεινάς τότε να σου ευχηθούμε «καλή όρεξη»!  

Δες ΕΔΩ όλες εκείνες τις ενοχλητικές τύπισσες της παραλίας.