Δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου - Tα σημάδια που το δείχνουν

13 σημάδια που στο αποδεικνύουν. Ρίξε μια ματιά!



Χωρισμός: Μία μη διαχειρίσιμη εναλλαγή συναισθημάτων λύπης, θυμού και απόγνωσης. Μία κατάσταση απρόβλεπτη από το πως θα εξελιχτεί (αν θα υπάρχει comeback), πως θα το ξεπεράσεις και γενικότερα πως θα περάσει αυτό το μίζερο διάστημα.
Σε κάποιες φάσεις, καθώς περνάει ο καιρός  μπορεί να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως τον έχεις ξεπεράσει όμως μάταια. Είναι λογικό όλη αυτή η επίπονη διαδικασία να παίρνει κάποιο χρόνο, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο. Με αυτόν τον άνθρωπο μοιράστηκες στιγμές, συναισθήματα, καταστάσεις. Δεν γίνεται να τον βγάλεις από το μυαλό σου έτσι απλά.
Δες τα παρακάτω σημάδια που αποκαλύπτουν ότι δεν το έχεις ξεπεράσει και κάνε τον οδηγό σου για να σε καθοδηγούν, έτσι ώστε όταν σταματήσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτά σημαίνει ότι τον έχεις ξεπεράσει...αλλιώς έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου!

1. Ακούς στο ραδιόφωνο τυχαία να παίζει το τραγούδι σας. Ακόμα σε διαπερνά αυτός ο ηλεκτρισμός που είχες από τότε που το πρωτοακούσατε μαζί!
2. Όποτε βγαίνεις, εάν το παρακάνεις στο ποτό, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο χωρισμός σου..και ξεσπάς σε κλάματα.
3. Έχουν αλλάξει τα posts σου στα social media. Το μάτι σου κεντρίζεται από οποιοδήποτε quote που περιέχει πόνο και δάκρυα και μετά μανίας το ποστάρεις σε facebook, instagram και ότι άλλο έχεις με απώτερο σκοπό να το δει ο πρώην και να πάρει το μήνυμά του!
4. Φυσικά και θα υπεραναλύσεις την κατάσταση χωρισμού, το γιατί, πώς, πότε κ.τ.λ. Όμως αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τον χωρισμό σας καλό είναι να μην μιλάς με την ίδια συχνότητα γιατί εκτός του ότι αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει για κανένα λόγο, θα κουράσεις τους φίλους και θα σε περάσουν για full κολλημένη! Κράτα το έστω για τον εαυτό σου.
5. Βρίσκεις ανούσιους ακόμα και γελοίους λόγους για να επικοινωνείς μαζί του.
6. ...Και ραντεβού να έχεις βγει με άλλον αναφέρεις τον πρώην σου. Έκανες αυτό μαζί του εκεί...ααα και αυτός κάνει αυτόν τον μορφασμό κ.τ.λ....Μην αναρωτιέσαι αν θα τον ξαναδείς τον υποψήφιο γατί σε πήρε χαμπάρι.
7. Όταν είσαι σε κατάσταση μέθης του στέλνεις μήνυμα και φυσικά το μετανιώνεις τ επόμενο πρωί.
8. Πηγαίνεις ακόμα τυχαία σε μέρη που ξέρεις στα σίγουρα ότι συχνάζει.
9. Τον τσεκάρεις φανατικά στα social media. Με ποιους γίνεται φίλος, που πηγαίνει, τι φωτογραφίες ανεβάζει...και παραδέξου το κοιτάς μέσα στην φωτογραφία να δεις μήπως υπάρχει καμία καινούρια γυναικεία παρουσία!
10. Φωτογραφίες σας, δώρα από το παρελθόν, αντικείμενα δικά του, ρούχα του κ.τ.λ είναι όλα στο δωμάτιο σου ολοφάνερα σε όλους.
11. Βλέπεις αισθηματικές ταινίες τύπου “Ημερολόγιο”, τηλεφωνείς στην κολλητή σου με κλάματα και αναρωτιέσαι γιατί και εσύ δεν έχεις τέτοια εξέλιξη. Προτίμησε καλύτερα ταινίες δράσης!
12. Διατυμπανίζεις παντού ότι έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου. Όλα τα παραπάνω σημάδια όμως αποδεικνύουν το αντίθετο γι' αυτό πάρε τον χρόνο σου!