Δεν ήταν για σένα τελικά...ο πρώην σου

Αναγνώρισε τα σημάδια για να σταματήσεις τα δάκρυα.
Δεν ήταν για σένα τελικά...ο πρώην σου



Μόλις χώρισες και δεν είναι ότι χοροπηδάς και από την χαρά σου και είσαι ξέγνοιαστη. Τον κλαις τον πρώην σου και με το παραπάνω! 
Όμως...αντί να νιώσεις το πένθος ενός χωρισμού σε όλο του το μεγαλείο αναθεώρησε λίγο τα πράγματα. Δες τι σου πρόσφερε αυτή η σχέση που είχες, ποια ήταν τα καλά και ποια τα κακά. Αν τα κακά υπερτερούσαν τότε μην σπαταλάς άλλη ενέργεια. Κράτα τη για  την επόμενή σου σχέση. Βάλε στη διαπασών το “Move on up” του Curtis Mayfield και εμπνεύσου από τους στίχους του!

Δεν τον εμπιστευόσουν και είχες non stop αυτό το αίσθημα ανασφάλειας. Εντάξει μια μικρή δόση ζήλιας κρατάει τη σχέση σε μία εγρήγορση αλλά αν πάθαινες αλλεπάλληλα εγκεφαλικά κάθε φορά που έβγαίνε με τους φίλους του ή που αργούσε  να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα, τότε κάτι σίγουρα δεν πήγαινε καλά.

Δεν ήταν  ο άνθρωπος στον οποίο θα έτρεχες  όταν ήσουν down. Δεν  σε στήριζε αρκετά και δεν μπορούσε να σε καταλάβει.  Οι συμβουλές του, όταν στις έδινε, σε έκαναν να αισθάνεσαι ακόμα χειρότερα. 

Δεν σε σεβόταν. Αντιθέτως σε κριτίκαρε με τέτοιο τρόπο που σε πρόσβαλλε ενίοτε και μπροστά σε κόσμο. 

Πολλά και χωρίς λόγο ψέματα. Δεν ήξερες που ήταν και χανόταν; 

Δε είχατε στην ουσία  κανένα πραγματικό κοινό ενδιαφέρον εκτός από το κρεβάτι. Καλό ήταν και αυτό αλλά δεν ήταν και το μοναδικό κριτήριο που μπορούσε να σας κρατήσει.

Δεν είχε και πολύ χρόνο για τη σχέση σας. Μπορεί να μην σου φερόταν άσχημα αλλά κοριτσάκι είσαι και ήθελες ένα παραπάνω ενδιαφέρον από αυτόν. Δεν έδειχνε  διάθεση να βγείτε, να σε δει, να κανονίσει ένα τριήμερο μαζί.  Ένιωθες μόνη σου μέσα στην ίδια τη σχέση σου.