Γιατί στους άντρες αρέσουν τα κορίτσια-nerd (μην κρύβεις τα γυαλιά σου)!

Έχουν 10 καλούς λόγους για να κάνουν σχέση μαζί τους.
Γιατί στους άντρες αρέσουν τα κορίτσια-nerd (μην κρύβεις τα γυαλιά σου)!



Όλοι έχουμε τα γούστα μας αν και ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι οι καλλίγραμμες καλλονές έχουν περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν σχέση παρά οποιοσδήποτε άλλος τύπος κοριτσιού. Κι όμως, οι παρακάτω δηλώσεις αντρών θα σου αποδείξουν ότι έχουν μερικούς παραπάνω λόγους για να κάνουν σχέση με κορίτσια που είναι… nerd.

Γιατί αυτά τα κορίτσια… 

1. Καταλαβαίνουν όταν είσαι υπερβολικά παθιασμένος με κάτι. Δεν θα σε ρωτήσουν γιατί υποστηρίζεις με τόσο πάθος το «Star Trek» ούτε γιατί ουρλιάζεις μπροστά στην τηλεόραση όταν παίζεις παιχνίδια. 

2. Αγοράζουν τέλεια δώρα. Το δώρο γενεθλίων σου θα είναι κάτι πραγματικά cool όπως ένα video game, ένα limited edition γκατζετάκι ή σπάνια κόμικς. 

3. Θα καταλάβουν για ποιο λόγο αποφάσισες να πάρεις την τελευταία μέρα της άδειάς σου στην πρεμιέρα του Star Wars και όχι στην επέτειό σας. 

4. Είναι καλές στα παιχνίδια και μαζί κάνετε ένα εκπληκτικό team. 

5. Κατανοούν την ανάγκη σου να έχεις το τελευταίο μοντέλο κινητού ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρως μακαρόνια για μία εβδομάδα. 

6. Βλέπετε μαζί τις πιο ψαγμένες σειρές όπως το Black Mirror Και το Broadchurch. 

7. Πάντα διαβάζουν κάτι. Και το διάβασμα είναι σέξι. 

8. Είναι καλές στο σεξ σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες.

9. Φοράνε γυαλιά. Και τα γυαλιά είναι χαριτωμένα. Δεν σημαίνει βέβαια ότι κάθε nerd φοράει γυαλιά αλλά αυτές που φοράνε κερδίζουν extra πόντους.  

10. Δεν σοκάρονται εύκολα στον σεξουαλικό τομέα. Έχουν δει ό,τι ταινία πορνό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ενθουσιάζονται με τα ιδιαίτερα γούστα μας.