Surprise sex! Πώς θα τον αιφνιδιάσεις

Είσαι έτοιμη να κάνεις μία διαφορετική αρχή στο σεξ;
 Surprise sex! Πώς θα τον αιφνιδιάσεις



Αν έχεις σχέση πολλά χρόνια τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ξέρεις ότι κάποια στιγμή το σεξ γίνεται ρουτίνα. Ξαπλώνεις στο κρεβάτι με το αγόρι σου, φιλιέστε, γδύνεστε, κάνετε σεξ κλπ κλπ. Τέλος. Η διαδικασία είναι προβλέψιμη και πλέον αισθάνεσαι ότι πρόκειται να δεις ταινία που έχεις αποστηθίσει απ’ έξω και ξέρεις ακριβώς την αρχή, τη μέση και το τέλος. 

Τι θα έλεγες, όμως, αυτή τη φορά να αλλάξεις το intro της προσωπικής σου ταινίας;  Γιατί όπως ξέρεις η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάνοντας μία μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα να δεις που η σεξουαλική σας διάθεση θα αλλάξει ολοκληρωτικά. 

Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα κινήσεις που θα τον αιφνιδιάσουν. Παρακάτω θα βρεις μόνο μερικές από τις προτάσεις μας.

1. Μένετε μαζί και κάθε φορά που παρκάρετε γυρνώντας από κάποια έξοδο ανεβαίνετε βαριεστημένοι τις σκάλες και είστε έτοιμοι να καταρρεύσετε; Την επόμενη φορά που θα παρκάρει γύρνα στο πλευρό του, φίλα τον παθιασμένα και ξεκίνα τα προκαταρκτικά μέσα στο αυτοκίνητο σα να είστε φοιτητές που δεν έχουν σπίτι για να εκτονωθούν.

2. Αν είστε μέσα στο σπίτι σε διαφορετικά δωμάτια φώναξέ τον δήθεν «για να του δείξεις κάτι» και περίμενέ τον στο κρεβάτι χωρίς ρούχα ή με σέξι εσώρουχα. Εναλλακτικά, μπορείς να τον φωνάξεις στο μπάνιο και να του έχεις ετοιμάσει ένα ωραίο αφρόλουτρο με αρωματικά για να κάνετε μαζί μπάνιο.  

3. Την επόμενη φορά που θα πας σπίτι του φόρεσε μία σέξι καμπαρντίνα και φρόντισε να είσαι γυμνή από μέσα. Και το κυριότερο, φρόντισε να το καταλάβει κατευθείαν. 

4. Εκείνος κάθεται στον καναπέ και βλέπει αδιάφορος μία εκπομπή στην τηλεόραση για να σκοτώσει το χρόνο του. Εσύ για να του κερδίσεις την προσοχή μπορείς να σκύψεις, να του ξεκουμπώσεις το φερμουάρ και να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε αποζημιώσει. 

5. Το στοματικό βέβαια θα ξέρεις ότι λειτουργεί καλύτερα τις πρωινές ώρες. Έχεις δοκιμάσει να του το κάνεις πριν ανοίξει καλά καλά τα μάτια του; Θα νομίζει ότι ονειρεύεται και όταν συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για πραγματικότητα θα σου φτιάξει τη μέρα. 

6. Ο φίλος σου κάθεται στη κουζίνα πίνοντας τον απογευματινό καφέ του και διαβάζοντας εφημερίδα. Μήπως ήρθε η ώρα να φορέσεις τα καινούργια εσώρουχα που αγόρασες και ιδανικά τις ζαρτιέρες σου και να κάτσεις παραδίπλα; Άσε ν ανακαλύψει μόνος του τις μικρές λεπτομέρειες.