5 στάσεις του sex που δεν αρέσουν στους άντρες

Κορίτσια μην παίρνετε φόρα... Διαβάστε τι δεν αρέσει να κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι.
5 στάσεις του sex που δεν αρέσουν στους άντρες



Διαβάζεις στα περιοδικά, κάνε αυτό στο sex για τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου, κάνε το άλλο για να μείνει για πάντα πιστός και τελικά φτάνεις να μην μπορείς να κατανοήσεις τι αρέσει πραγματικά στους άντρες να κάνουν στο κρεβάτι. Γιατί μπορεί εσύ να θέλεις να το παίξεις τολμηρή γιατί πριν από λίγες ημέρες τελείωσες τις 50 αποχρώσεις του γκρι -που να βγει και η ταινία δηλαδή- τον σύντροφό σου όμως τον ρώτησε αν τελικά του αρέσει; Δεν υπάρχει καλή και κακή στάση στο sex γιατί η χειρότερη κάποιου μπορεί να είναι η καλύτερη κάποιου άλλου. Το ρεπορτάζ ωστόσο στηρίχτηκε σε αληθινές μαρτυρίες αντρών που ρωτήθηκαν ποια στάση δεν τους αρέσει. Επιλέξαμε τις 5 πιο πολύ απαντημένες και σας τις παραθέτουμε. 

1. Στα όρθια

“ Μπορώ να το κάνω και να είμαι όρθιος, αλλά για να γίνω συγκεκριμένος όταν οι άντρες λέμε όρθιο δεν εννοούμε τα σώματά μας να κοιτάζονται, αλλά ο άντρας να βρίσκεται πίσω από τη γυναίκα. Η στάση να είσαι όρθιος με τη σύντροφό σου και να κοιτάζεστε χρειάζεται εξαιρετική φυσική κατάσταση και είναι επώδυνο” εξηγεί ο Gordon. 

2. Υπερβολική αναπήδηση

“Μου αρέσει όταν μια γυναίκα βρίσκεται από πάνω και ξέρει πως να κινηθεί. Όπως είναι πραγματικά τρομακτικό αν μια γυναίκα δεν γνωρίζει πως να κινηθεί και το κάνει με επιθετικότητα. Βλέποντας κάτι από ψηλά να πέφτει πάνω σου είναι τρομακτικό” λέει ο Matthew. 

3. Στάση κουτάλας

“Μισώ αυτή τη στάση. Η τόση τριβή μαζί με τη σύντροφό σου είναι μια δύσκολη δουλειά. Και τι κάνεις με το χέρι που είναι πλακωμένο; Το χειρότερο είναι όταν φαντάζομαι πως μπορεί να φαίνεται όλο αυτό σε έναν τρίτο. Το βρίσκω τόσο αστείο” λέει ο Stuart. 

4. Ιεραποστολικό

“Είναι απλά βαρετό για μένα. Αν και μου αρέσει να μπορώ να βλέπω το πρόσωπό της, εκείνη δεν μπορεί να κάνει τίποτα για μένα γιατί είναι εγκλωβισμένη. Μπορεί να ξεκινήσω με αυτή τη στάση αλλά στη συνέχεια προχωράω σε κάτι άλλο” εξηγεί ο Nik. 

5. Οτιδήποτε περίπλοκο

Οι περισσότεροι συμφώνησαν σε αυτό. Ενα βιβλίο με το Κama Sutra ναι μεν εντυπωσιάζει αλλά δεν τραβάει τους άντρες. Οπως είπε και ο Michael, “Ολες αυτές τις περίπλοκες στάσεις τις βρίσκεις όχι μόνο στο Kama Sutra αλλά τις αναφέρουν και τα περιοδικά. Τι πιθανότερο είναι να τραβήξω κάποιον μυ, να χτυπήσω την πλάτη μου και στο τέλος να βρεθώ να κάνω γιόγκα και δεν θα μπορούν να με ξεμπερδέψουν”.

Διάβασε ΕΔΩ τι σκέφτονται οι άντρες πριν το στοματικό σεξ

Δες ΕΔΩ γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το λεσβιακό πορνό και το τρίο