10 περίεργοι τρόποι αποπλάνησης σύμφωνα με το Kama Sutra

Πριν φτάσεις στο... κυρίως πιάτο, δοκίμασε πρώτα κάποιους ιδιαίτερους τρόπους για να τραβήξεις το ταίρι σου. Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
10 περίεργοι τρόποι αποπλάνησης σύμφωνα με το Kama Sutra



Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το Kama Sutra ως έναν οδηγό σεξουαλικής στάσης. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το Kama Sutra εξηγεί επίσης πως να αποπλανήσεις κάποιον. Κάποια από αυτά είναι εκκεντρικά, κάποια ίσως φαίνονται λίγο χαζά. Δεν σημαίνει όμως πως δεν ισχύουν, γι αυτό κι όλας αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τους 10 πιο περίεργους κανόνες αποπλάνησης. Δοκιμάστε τους πριν περάσετε το κυρίως πιάτο.  

1. Τραβηξέ του το μουστάκι του. Είναι ενοχλητικό αλλά και παιχνιδιάρικο. Αν δεν έχει τότε πιάσε αυτάκι. 

2. Κάντε έναν ήχο με τα νύχια σου. Βλέποντας αυτή την κίνηση θα καταλάβει ότι για κάτι ανυπομονείς. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. 

3. Φόρεσε στολίδια που κουδουνίζουν. Κρύψου κι άσε τους ήχους να τον φέρουν κοντά σου. 

4. Χάραξε ένα σημάδι στην άμμο. Μπορεί να φαίνεται γλυκανάλατο, αλλά αν έχεις πέσει σε μια ευαίσθητη ψυχή θα πιάσει τόπο. 

5, Φίλησε ένα παιδί την ώρα που σε φλερτάρει. Προσοχή! Δεν πρέπει να του δείξεις ότι θέλεις να γίνεις μάνα. Μόνο ότι είσαι σε καλή διάθεση και όχι καμιά σπαστικιά που μισείς τα παιδιά. 

6. Κάνε ένα δώρο ευωδιαστό. Ενα κερί είναι μια πολύ καλή επιλογή που σίγουρα θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική. 

7. Χάιδεψε τα μαλλιά της γυναίκας όταν εκείνη είναι έξαλλη. Μια τέτοια κίνηση δείχνει τρυφερότητα και όλες οι γυναίκες αυτό θέλουν. 

8. Κάνε χάδια στο κατοικίδιό της (εκτός αν είσαι αλλεργικός). Βλέποντας πως ενδιαφέρεσαι γι αυτό θα την κάνει να ενδιαφερθεί περισσότερο για σένα. 

9. Κράτησε το βλέμμα σου σταθερά πάνω του. Ασε τα μάτια να μιλήσουν Θα το πάρει το μήνυμα αργά ή γρήγορα. 

10. Παίξτε με ένα παιδί μπροστά της. Δείχνοντας ότι σου αρέσουν τα παιδιά θα ανέβεις στην εκτίμησή της. Είναι το μόνο σίγουρο.