Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για ένα σωστό «Threesome»!

Ο απόλυτος οδηγός για να το απολαύσεις!
Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για ένα σωστό «Threesome»!



Όλοι οι άντρες θέλουν να κάνουν ή έχουν κάνει έστω μια φορά στη ζωή τους «τρίο» στο σεξ αφού αποτελεί μια από τις πιο πιπεράτες φαντασιώσεις που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν... Είτε το δοκιμάσεις με δύο γυναίκες και έναν άντρα, είτε με δύο άντρες και μια γυναίκα, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να το ευχαριστηθείς στο φουλ και να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις και μπλεξίματα!

Να «ενταχθείς» σ’ ένα ζευγάρι.

Το να ενταχθείς σ’ ένα σταθερό και ρομαντικό ζευγάρι μπορεί να είναι κομματάκι δύσκολο, ειδικότερα εάν η σχέση δεν βρίσκεται σε σταθερή βάση και εμφανίζει ζήλιες και περίεργο κλίμα. Από την άλλη πλευρά όμως εάν το ζευγάρι δεν νοιώθει ανασφάλεια και είναι άνετο στη σχέση τους, μπορεί να είναι μια πραγματικά ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία!

Μακριά από φίλους!

Καλύτερα να κρατήσετε τους κολλητούς σας ως φίλους και όχι ως εραστές και προτιμότερο είναι να τους αφήσετε μακριά από το ερωτικό σας τρίγωνο εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα στη φιλία σας! Τα «ωμά» συναισθήματα έρχονται αυθόρμητα και είναι κάτι φυσικό στο σεξ, εάν όμως το τρίο σας δεν λειτουργήσει τότε θα καταλήξετε να χάσετε τον φίλο σας!

Διάβασε τα υπόλοιπα στο Manslife για να το κάνεις... σωστά!