Πρώτο ραντεβού: Γιατί πρέπει να παραγγείλεις mojito

Το savoir vivre του πρώτου ραντεβού αυτό προστάζει!
Πρώτο ραντεβού: Γιατί πρέπει να παραγγείλεις mojito



Eπιτέλους καταφέρατε να βγείτε το πρώτο ραντεβού. Έχεις άγχος για το τι θα φορέσεις, που θα πάτε, και όλα. Υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και για το τι θα πιεις; Λοιπόν εμείς είμαστε εδώ για σένα και έχουμε απλά να σου πούμε μια λέξη:Mojito!

Και για να σε πείσουμε, θα σου δώσουμε 5 λόγους για να το προτιμήσεις από οποιοδήποτε άλλο κοκτέιλ. Voila!

#1: Δροσερή αναπνοή

Κυριολεκτικά πίνεις χυμό lime και μασάς φύλλα μέντας. Αν αυτό δεν καταφέρει να σου δώσει δροσερή αναπνοή, τότε πραγματικά και εμείς δεν ξέρουμε τι μπορεί. Εννοείτε πως δεν θα φας σουβλάκι με τζατζίκι μετά!

#2: Λιγότεροι (πιθανοί) λεκέδες

Ένα ποτό με καλαμάκι, όσο να πεις, όλο και κάποιο λεκέ θα αφήσει. Και δεν το θέλεις για το πανέμορφο φόρεμα που επέλεξες να φορέσεις για εκείνη την ημέρα. Σαν άνθρωπος που μπορεί να λερωθεί με τα πάντα, μπορώ να σου πω, ότι το mojito είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα!

#3: Θα θέλει να δοκιμάσει

Δεν υπάρχει πιθανότητα να δει το mojito σου και να μην σου ζητήσει να δοκιμάσει μια γουλιά. Αφενός θα σας φέρει κοντά, αφετέρου θα λυθεί ευκολότερα μετά από μια τέτοια κίνηση.

#4: Κατεβαίνει κάτω εύκολα!

Μπορείς να το πιεις άνετα αν το ραντεβού πάει καλά, μπορείς να το πιεις γρήγορα αν δεν πάει καλά. Και το ότι πίνετε ευχάριστα και γρήγορα μπορεί να σου προσφέρει είτε έξοδο διαφυγής, είτε ένα καλό buzz!

#5: Έρχεται αμέσως!

Σκέψου αυτό: Αν είχες παραγγείλει ένα zombie, ξέρεις πόση ώρα θα περίμενες; Ειδικά αν είχε το μαγαζί κόσμο, το τεταρτάκι για το ποτό θα φύγει. Το mojitάκι γίνεται στο άψε-σβήσε και θα έχεις το ποτό σου στο τραπέζι στο 10λεπτο!

Όπως κατάλαβες και μόνη σου… mojito και πάλι mojito!