9 Πράγματα που δεν ήξερες για το Doggy-Style στο σεξ!

Όσα δεν ξέρεις για την διασημότερη στάση...
 9 Πράγματα που δεν ήξερες για το Doggy-Style στο σεξ!



Ακόμα και αν είσαι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια του Κάμα Σούτρα σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σου διαφεύγουν.. αν είσαι λάτρης του doggy-style στο σεξ τότε ήρθε η στιγμή να ενημερωθείς λίγο παραπάνω για την αγαπημένη σου σεξουαλική στάση!

1. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να πετύχεις το σημείο G της γυναίκας.

Η σεξουαλική στάση στα τέσσερα είναι η ιδανική για να γίνει βαθιά η διείσδυση όπου βρίσκεται το σημείο G, όποτε θεωρείται η κατάλληλη για τις γυναίκες που τους αρέσουν τα «βαθιά» και φυσικά για τους άνδρες που αποτελεί μια από τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ. Αν και πολλά εγχειρίδια ακόμη και πιο παλιά από το Κάμα Σούτρα αλλά και πρόσφατες έρευνες συνιστούν αυτή τη στάση, υπάρχουν όμως και ορισμένες έρευνες οι οποίες αμφισβητούν το σημείο G της γυναίκας.. όπως και να έχει όμως στους περισσότερους αρέσει μια βαθιά διείσδυση και η συγκεκριμένη στάση είναι η ιδανικότερη για να το πετύχεις!

2. Αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης οικογένειας...

Το doggy style δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις σεξ από πίσω, αλλά ανήκει σε μια μεγαλύτερη οικογένεια της διείσδυσης από πίσω όπου υπάρχουν πολλές παρόμοιες στάσεις όπως στα τέσσερα αλλά καθιστοί, από πίσω ξαπλωμένοι και η γυναίκα από πάνω(cowgril) αλλά αντίστροφα (χωρίς να κοιταζόσαστε). Οπότε αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σας βολεύει η κλασική στάση στα τέσσερα, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές και να βρείτε αυτή που σας βολεύει καλύτερα!

Διάβασε τα υπόλοιπα άγνωστα facts στο Manslife.gr