Tinder: Τι είναι αυτό που σου στερεί τo πολυπόθητο match στο Tinder;

Γιατί δεν έχεις βρει ακόμα αμόρε ενώ οι φίλες σου έχουν τουλάχιστον από ένα date την εβδομάδα; Γιατί οι φωτογραφίες σου είναι ακατάλληλες (προφανώς)!
Tinder: Τι είναι αυτό που σου στερεί τo πολυπόθητο match στο Tinder;



Μετράς ήδη τρεις μήνες στο Tinder κι εκεί που όλες οι φίλες και γνωστές σου κουτσοβγαίνουν κανένα date, κάνουν και λίγο sex, εσύ τζίφος. Καμία ειδοποίηση, κανένα match, πολλή μοναξιά. Τι φταίει τελοσπάντων και αντί να ανάψει το σπίρτο του Tinder, έχει σβήσει τόσο ματαιωτικά;

Οι φωτογραφίες σου φταίνε. Αυτή είναι η μία και μόνη απάντηση και ευτυχώς, γιατί η λύση είναι εύκολη. Γιατί αν το προφίλ σου καλή μας φίλη έχει μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι απλώς να τις αλλάξεις.

Φωτογραφίες που ποζάρεις
Δεν είσαι το America's Next Top Model, κι εδώ που τα λέμε δεν μοιάζεις και πολύ για τέτοιο, οπότε το μόνο που καταφέρνεις με τέτοιου είδους φωτογραφίες, είναι να φαίνεσαι απλώς... ψώνιο.

Selfie από πάνω
Κάποιος είπε ότι φαίνεσαι πιο αδύνατη, αλλά από την άλλη, το μάτι που κοιτάζει με επιμονή τον φακό προς τα πάνω, μοιάζει περισσότερο με δαιμονισμένο κορίτσι , μόνο ψάχνει, παρά με αυτό που πραγματικά είσαι.

Duck Face
Δεν είναι sexy να μοιάζεις με πάπια. Είναι sexy να είσαι ο εαυτός σου. Κι όταν είσαι ο εαυτός σου, δεν έχεις δύο μόνιμα σουφρωμένα χείλη στο πρόσωπό σου.

Οι "φλασαριστές"
Που φαίνεται και ο κάθε πόρος του προσώπου σου. Not good. Ξέχνα το φλας. Σα να μην υπάρχει.

Με την τρελοπαρέα
Αυτές που ψάχνει να σε βρει μέσα στο πλήθος και βαριέται και πηγαίνει παρακάτω.

Δες εδώ 9 τρόπους να μεταμορφώσεις τον λογαριασμό σου στο instagram στον απόλυτο fashion προορισμό.