Τι είδους sex να κάνεις ανάλογα με την διάθεση

Τι να του ζητήσεις αν είσαι για χαλαρά πράγματα και τι αν περνάς φάση ανασφάλειας με το σώμα σου.
Τι είδους sex να κάνεις ανάλογα με την διάθεση



Όπως είναι φυσικό και επόμενο όταν έχεις μια σχέση δεν έχεις πάντα την ίδια διάθεση να κάνεις sex. Κάποιες φορές δεν θα κρατιέσαι και θα θέλεις να κάνεις νέα παιχνίδια με τον σύντροφό σου και να πειραματιστείτε και κάποιες άλλες απλά θα θέλεις να κρυφτείς κάτω από τα σκεπάσματα, για να αποφύγεις και το οποιοδήποτε άγγιγμα. 
Γι΄αυτό και σκέφτηκα να κάνουμε το εξής: Sex ανάλογα με τη διάθεση στην οποία βρίσκεσαι.

Έχεις πιεστεί από τη δουλειά και έχεις τρομερό άγχος;
Δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από το sex. Και θα το καταλάβεις όταν φτάσεις σε οργασμό αλλά και πως θα νιώσεις μετά.
Γι΄αυτό και όταν γυρίσεις σπίτι γίνε ξεκάθαρη στον σύντροφό σου. Ψιθυρίσε του στο αυτί: "Θέλω να με κάνεις να τελειώσω". Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ανάψεις στο πι και φι.

Έχεις ξεμείνει από kinky κόλπα;
Ζήτησέ του να αυνανιστεί μπροστά σου, για να εστιάσεις στο πως το κάνει και να μάθεις ακριβώς που πρέπει να τον αγγίζεις προκειμένου να φτάσει αμέσως σε οργασμό.

Είσαι για χαλαρά πράγματα!
Δεν θέλεις πολλά πολλά. Είσαι χαλαρή και έτσι πρέπει να μείνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γεμίσεις την μπανιέρα σου με ζεστό νερό και αφρόλουτρο και να κάνετε μαζί μπάνιο. Ζήτησέ του να τα κάνει όλα αυτός. Το sex σας θα είναι ζεν!

Δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου;
Πολλές φορές μπορεί να σε πιάσει αυτό το mood. Να μην νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Μπορεί να έχει πρηστεί λίγο η κοιλιά σου και εσύ να μην νιώθεις όσο sexy θέλεις. Γι΄αυτό και θα κάνεις ντυμένο sex. Μην βγάλετε τα ρούχα σας. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και εσύ ανέβασε απλά το φόρεμά σου. Είναι kinky η φάση αυτή. 

Θέλεις να "αφιερωθείς" σε αυτόν!
Έχεις διάθεση να τον ικανοποιήσεις. Πες του να ξαπλώσει στο κρεβάτι και κατέβασέ του το παντελόνι. Κάν΄του το καλύτερο στοματικό που έχεις κάνει ποτέ. Άλλωστε είσαι focus μόνο εκεί. 

Θέλεις να τον προκαλέσεις;
Παίξε με το μυαλό του! Αν είστε κάπου έξω ψιθύρισέ του στο αυτί κάτι kinky. Ή πάρε το χέρι του και βάλ'το κάτω από τη φούστα σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του γίνει εμμονή το πότε θα βρεθείτε μόνοι σας για να κάνετε sex. 

Yπάρχουν μερικοί τρόποι να κάνεις το στοματικό πραγματικά ευχάριστο!