Sex: Σου αρέσει αλλά δεν τα βρίσκετε στο sex;

Τips για να τον κάνεις expert!
Sex: Σου αρέσει αλλά δεν τα βρίσκετε στο sex;



Toν θέλεις και σε θέλει. Σου αρέσουν τα φιλιά του, η αγκαλιά του, η παρέα του. Περνάτε καλά, βγαίνετε, πίνετε, ξεδίνετε, γυρνάτε σπίτι και... τζίφος. Όχι τζίφος ακριβώς δηλαδή, αλλά έτσι όπως γίνεται... δεν!

Πριν του δείξεις την πόρτα της εξόδου, προσπάθησε να τον φέρεις λίγο με τα νερά σου. Μπορείς!

Πες του αυτό που θες
Αφού του πεις πρώτα το αθώο ψέμα, πόσο ωραία τα κάνει όλα, ζήτα αυτό που θες. Κατεύθυνε τον, μίλα του για τις δήθεν παραξενιές σου 
"Αχ αγάπη μου εγώ είμαι λίγο παράξενη. Αυτό το κάνεις τέλεια, αλλά εμένα μου αρέσει πιο πολύ έτσι", κλπ κλπ.

Συγχρονισμός
Αν δεν συγχρονίζεται η στιγμή της κορύφωσής σας, πάλι μπορείς να το ρυθμίσεις. Πες του με γλυκόλογα και σέξι ύφος πόσο θα ήθελες να τελειώσετε μαζί, πόσο σε τρελαίνει αυτή η σκέψη, "κράτα το λίγο ακόμα" και τέτοια. 

Γυμναστική
Δραστηριοποιηθείτε. Αν δεν αντέχει και τα φτύνει στο λεπτό, πείσε τον να έρθει γυμναστήριο μαζί σου. Ανεβείτε στον διάδρομο και μέσα σε 15 μέρες θα έχεις δει διαφορά στις αντοχές του.

Ύπνος
Φτιάξτε το πρόγραμμά σας και μη βλέπετε Breaking Bad μέχρι το πρωί. Πώς να αποδώσει στις 3 τα ξημερώματα ή ακόμα χειρότερα το πρωί που δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι;

Κομπλιμέντα
Πες του πόσο ωραίος είναι, πόσο αγαπάς το σώμα του και τον τρόπο που σε αγγίζει. "Φτιάξε" τον, κάνε τον να νιώσει θεός του sex (κι ας μην είναι). Θα προσπαθήσει να γίνει!

Μήπως η λύση για να τον τρελάνεις τελείως είναι το sex από... την πίσω πόρτα; Δες εδώ έναν οδηγό για αρχάριους