Οι καλύτερες sex positions ανάλογα με το...μέγεθος

Δε θέλει κόπο , θέλει τρόπο!
Οι καλύτερες sex positions ανάλογα με το...μέγεθος



Ύψος, βάρος, μέγεθος , στάσεις, κι άλλες πολλές μεταβλητές που παίζουν ρόλο για να πετύχεις το τέλειο σεξ. Πώς όμως θα βελτιστοποιήσεις την ευχαρίστησή σου αποφεύγοντας τον πόνο;

Είναι απογοητευτικό όταν δε μπορείς να κάνεις το σεξ που θέλεις με κάποιον που σου αρέσει, επειδή πολύ απλά δεν κουμπώνετε σωστά! Συμβουλές, διαγράμματα αστρολογίας,σεξουαλικές συμβατότητες και ψευδοεπιστήμες θα βρείτε παντού. Εμείς εδώ στο #followme θα σου δώσουμε λίγες και καλές συμβουλές για να νιώθεις και να αντιδράς σαν sexpert.

Το γεννητικό του όργανο είναι πολύ μεγάλο!
Ναι ξέρουμε ότι αυτό δεν ακούγεται σαν πρόβλημα , αλλά στην πραγματικότητα είναι! Πολλές στάσεις μπορεί να είναι επώδυνες για σένα αλλά και το στοματικό σεξ δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλό. Ανέβα εσύ από πάνω ! Έτσι θα μπορέσεις να έχεις τον έλεγχο του βάθος στο σημείο που νιώθεις την απόλυτη ευχαρίστηση!

Το γεννητικό του όργανο είναι πολύ μικρό!
Αυτό και ακούγεται σαν πρόβλημα αλλά και είναι στην κυριολεξία. Αρκετά τινά υπάρχουν. Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις ένα δαχτυλίδι έτσι ώστε να μεγαλώσει διακριτικά η περίμετρος από το γεννητικό όργανο του συντρόφου σου. Η δεύτερη λύση είναι να δοκιμάσετε με το σύντροφό σου τη στάση «ψαλίδι».Η τριβή και το μπλέξιμο των ποδιών θα βοηθήσουν στη διέγερση και σε συνδυασμό με τη δυείσδηση θα περάσετε εκπληκτικά. Τέλος αν δε θέλεις να δοκιμάσεις κάτι από τα υπόλοιπα δύο υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος για να λυθεί το πρόβλημά σου !

Το γεννητικό σου όργανο είναι αρκετά χαλαρό!
Αν θέλεις να λύσει αυτό το θέμα με τον κόλπο σου τότε μπορείς να ακουλουθήσεις αυτή τη συμβουλή! Kegels κατά τη διάρκεια της μέρας. Ασκήσεις δηλαδή κατά τις οποίες σφίγγεις και ξεσφίγγεις του μύες μέσα στον κόλπο σου. Μπορείς να τις κάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είτε περιμένεις κολλημένη στην κίνηση, είτε πηγαίνοντας στην τουλέτα, ακόμα και στο γραφείο σου την ώρα που πληκτρολογείς! Ουπς το τελευταίο μου ξέφυγε.

Το γεννητικό σου όργανο είναι αρκετά σφικτό.
Η πιο προφανής λύση! Λιπαντικό! Δε σου αρέσει αυτό; Δοκίμασε την ιεραποστολική στάση. Ταιριάζει σε όλους τους τύπου γεννητικών οργάνων μιας και το σώμα σου παίρνει τέτοι κλίση που βοηθάει στην απόλυτη χημεία.

Για να βρεις τις στάσεις που ταιριάζει σε σένα και το σύντροφό σου σίγουρα θα περάσεις από πολλές δοκιμές. Εάν κάτι σε πονέσει απόφυγέ το , αν κάτι σου αρέσει επανέλαβε το! Καλή διασκέδαση!

Δες ακόμα για  Sex και σχέσεις: Πόσο πρέπει να διαρκεί το sex;