Σουρεάλ σενάρια: Tι να κάνεις αν το ραντεβού σου καταλήξει να είναι μια αποτυχία (τελικά)

Kαι χωρίς να φανείς αγενής!
Σουρεάλ σενάρια: Tι να κάνεις αν το ραντεβού σου καταλήξει να είναι μια αποτυχία (τελικά)



Πρώτο ραντεβού ~> Πάντα υπάρχει ο φόβος μήπως καταλήξει να είναι μια αποτυχία. Και το θέμα δεν είναι μόνο η απογοήτευση που θα νιώσεις αλλά το πως θα το χειριστείς εκείνη τη στιγμή. Διότι αν νιώσεις από την πρώτη στιγμή ότι με τον άλλον απέναντί σου δεν έχεις καμία χημεία και μάλιστα σου είναι ανυπόφορος κιόλας, θα σε πιάσουν τάσεις φυγής. Και πως θα φύγεις;
Ιδού κάποια σουρεάλ σενάρια:

1#
Θα επικαλεστείς ότι έγινε κάτι σοβαρό με την κολλητή σου και ότι πρέπει να πας να την βρεις. 
Tip: Μην το κάνεις όμως και πολύ σοβαρό γιατί θα θέλει να σε βοηθήσει και άντε να βρίσκεις να λες και άλλη δικαιολογία. 

2#
Φτιάξε ένα σενάριο για καλό και για κακό. Πες σε ένα φιλικό σου ζευγάρι να έρθει εκεί που έχεις πάει (εστιατόριο, καφετέρια) με το υποψήφιο αγόρι σου. Αν έχεις τάσεις φυγής κάνε ένα σήμα στο ζεύγος. Θα σε δει τυχαία και εν τέλει θα έρθει να κάτσει μαζί σας. Με αυτό τον τρόπο ο χρόνος μέχρι να τελειώσει το ραντεβού θα περάσει πιο ευχάριστα.

3#
Πήγαινε τουαλέτα και τσίμπα τα μάγουλά σου μέχρι να κοκκινίσουν. Παίξε θέατρο ότι έφαγες κάτι και σε έπιασε αλλεργική αντίδραση. Φύγε χωρίς να δώσεις εξηγήσεις. Και καλά είναι τόσο κρίσιμη η κατάσταση.

4#
Πήγαινε να φρεσκαριστείς στο μπάνιο. Πάρε το χρόνο σου. Ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπό σου. Θα περάσει. Δώσε διορία στον εαυτό σου μια ώρα ακόμα.
Tip: Mπορείς να συνεννοηθείς με την κολλητή σου να τον τρελάνετε. Θα συναντηθείτε στο μπάνιο και θα ανταλλάξετε θέσεις. 

5#
Αν στο πρώτο σας ραντεβού επιλέξατε να πάτε σε κάποια συναυλία τότε έχεις την τέλεια εναλλακτική. Εξαφανίσου μέσα στο πλήθος και μην κοιτάξεις πίσω.
Tip: Μπορείς αυτό να το κάνεις και μέσα σε κάποιο club.

6#
Προσποιείσαι ότι σου ήρθε περίοδος χωρίς να το περιμένεις. Για ευνόητους λόγους δεν θα σου πει τίποτα. Ίσως όμως προσφερθεί να σε πάει σπίτι αυτός, αν δεν έχεις αμάξι. Κάτι που δεν σε χάλασε κιόλας!

10 άντρες απάντησαν γιατί δεν μας την πέφτουν στα μπαρ!