Orgasm thoughts: Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν δεν έρχεσαι σε οργασμό;

"Οι γυναίκες δεν φτάνουν ποτέ σε οργασμό"...και άλλα τέτοια!
Orgasm thoughts: Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν δεν έρχεσαι σε οργασμό;



Όπως και να το κάνουμε οι άντρες το έχουν πιο εύκολα στο να φτάσουν σε οργασμό από τι οι γυναίκες. Μια που μπαίνουν και μια που τελειώνουν (άμα θέλουν).Εμείς πάλι είμαστε πιο εγκεφαλικές. Θέλουμε το σενάριο μας, θέλουμε το χρόνο μας. Όταν η διαδικασία δεν γίνεται όπως πρέπει και εν τέλει μια γυναίκα δεν φτάνει σε οργασμό ο άντρας σκέφτεται διάφορα. Όσο να 'ναι νιώθει υπεύθυνος.
Ταυτόχρονα  όμως οι σκέψεις που κάνουν αυτή τη στιγμή τους κατατάσσει και σε μια κατηγορία άντρα!

Σκέψη 1η (Ο loser)
Πιστεύει πως κάτι δεν έκανε καλά αυτός. Αρνείται να βάλει στο μυαλό του πως εσύ απλά δεν είχες μια καλή ημέρα και δεν είχες όρεξη για sex. Παίρνει προσωπικά το ότι εσύ δεν ήρθες σε οργασμό και βγάζει διάφορα σενάρια. Δεν έκανε τις σωστές κινήσεις; Δεν έκανε πιο γρήγορα; Δεν κατάφερε να βρει το σημείο G σου;

Σκέψη 2η (Ο περίεργος)
Δεν θέλει να ρίξει το φταίξιμο πουθενά αλλά δεν θέλει και να τα παρατήσει. Σκέφτεται μήπως πρέπει να αλλάξετε θέσεις; Να χαμηλώσει το air condition; Φταίει η υγρασία; Μήπως τα σεντόνια δεν ήταν μαλακά; 
Αυτός ο τύπος είναι ικανός να επιστρατεύσει όλο το feng shui προκειμένου να σε ικανοποιήσει!

Σκέψη 3η (Ο παρτάκιας)
Καταλήγει στο πιο απλό συμπέρασμα: Οι γυναίκες δεν φτάνουν ποτέ σε οργασμό! Αυτός ο τύπος νοιάζεται μόνο για την δική του ικανοποίηση ολοφάνερα! Είναι εγωιστής και δεν θα κάτσει να το ψάξει και πολύ. 

Σκέψη 4η (Ο ευαίσθητος)
Αυτός ο τύπος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Η ικανοποίησή σου είναι πιο σημαντική από τη δική του. Και αυτός είναι ο ιδανικός sex partner που μπορείς να έχεις! Αν δει ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνει θα σε ρωτήσει τι θέλεις να σου κάνει και γενικότερα θα είναι ανοιχτός σε ότι του πεις!

9 φρίκες που παθαίνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του sex και οι άντρες δεν νοιάζονται καθόλου!