Awkward! Πώς είναι να είσαι η μοναδική single της παρέας

Single Vs Couples= 0-0
Awkward! Πώς είναι να είσαι η μοναδική single της παρέας



Είσαι single. Και όχι μόνο αυτό. Είσαι και η μοναδική της παρέας. Όλοι οι άλλοι είναι ζευγαρωτοί. Έχεις να κάνεις σχέση και δυο χρόνια, μη σου πω. "Πάει τόσος πολύς καιρός;", αναρωτιέσαι.

Έχεις ξεχάσει πως είναι να σκέφτεσαι για δυο και πως είναι να έχεις κάποιον να σε έχει έννοια, να σε νοιάζεται, να σε φροντίζει. Και πέρα από τη θαλπωρή δεν κάνεις sex μόνιμα. Και όλοι γύρω σου φιλιούνται-αγκαλιάζονται. Ακόμα και οι ίδιοι σου οι φίλοι.

Και δεν έχεις με ποιον να ξεσαλώσεις γιατί είναι όλοι κλεισμένοι ή σε κάποιο εστιατόριο ή σε κάποιο σινεμά ή σε κάποιο χαλαρό μπαράκι που και εκεί θα φιλιούνται-αγκαλιάζονται. Και σου την έχει δώσει. Και δίκιο έχεις. Αλλά που να το βρεις.

Είσαι αναγκασμένη να τους ακολουθείς όπου αυτοί θέλουν να πάνε (light πράγματα) και να βαριέσαι και να μιζεριάζεις γιατί εσύ είσαι έξαλλη. Και στα ταξίδια; Που κανονίζετε να πάτε όλοι μαζί κάπου και εσύ φορτώνεσαι σε κάποιο δίκλινο ζευγαριού που γίνεται εν τέλει τρίκλινο λες και είσαι παιδί τους; Αυτό και αν είναι awkward!

Νευριάζεις μαζί τους χωρίς λόγο, τα βάζεις με όλα τα ζευγαράκια, απομονώνεσαι και κάνεις σκέψεις τρελές που σου καίνε κάθε εγκεφαλικό κύτταρο. 

Τι να κάνεις; 
Να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου που δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα (tragic)! #ΝΟΤ! Μια σκέψη ήταν πάει πέρασε!
Να είσαι συνέχεια έξω. Αν δεν πάθεις υπερκόπωση και αντέξεις #ΟΚ! 
Να έχεις ένα fuck buddy! Why not;
Να κανονίζεις από τώρα τις ξέφρενες καλοκαιρινές διακοπές σου.
Να γίνει πιο κοινωνική. Δεν ξέρεις άτομα από τη δουλειά σου; Από το γυμναστήριο; Παλιά από το σχολείο; Από το Πανεπιστήμιο; Από τη γειτονιά σου; Από φίλους φίλων σου;(Τόσες εναλλακτικές πια)

Συμπέρασμα: Και οι δυο καταστάσεις έχουν τα καλά και τα κακά τους. Μπορεί να μην υπάρχει το σωστό timing ανάμεσα σε σένα και στις φίλες σου αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να εκμεταλλεύεσαι σωστά τον χρόνο που έχεις είτε είσαι single είτε δεν είσαι. 

Η ζωή χωρίς σύντροφο έχει τις ομορφιές της! Δες τη single ζωή αλλιώς μέσα από σκίτσα!