Πρώτη φορά στο σπίτι του: Αυτά προσέχουμε στο χώρο!

Τα πάντα (χωρίς υπερβολή!)
Πρώτη φορά στο σπίτι του: Αυτά προσέχουμε στο χώρο!



Βγαίνεις ραντεβού με έναν τύπο και είσαι ενθουσιασμένη. Βγαίνετε μια-δυο-τρεις μέχρι που καταλήγετε κάποια στιγμή στο σπίτι του. Ένα άγχος το έχεις και εσύ και αυτός. Εσύ γι΄αυτό που θα αντικρίσεις, αν σου ταιριάζει και αυτός αν ο προσωπικός του χώρος θα σε κάνει να σου αρέσει περισσότερο ή αν θα σου χαλάσει την εικόνα. 

Η αλήθεια είναι πως χωρίς να το θέλεις με το που μπεις στο σπίτι του θα αρχίσεις να κωδικοποιείς τα πάντα, ότι πέσει στο μάτι σου και θα βγάζεις αυθόρμητα συμπεράσματα.
 
Που θα πέσει το μάτι σου όμως με το που μπεις;

1. Είναι καθαρό;
-Μπάνιο: το πιο σημαντικό σημείο του σπιτιού. Έχει τρίχες στο σιφόνι; Μυρίζει ο χώρος ή έχει κάποιο αρωματικό;
 
2. Ακαταστασία
-Είναι πεταμένα τα ρούχα από εδώ και από εκεί; Ο νεροχύτης σε τι κατάσταση είναι, έχει άπλυτα πιάτα;

3. Τι περιέχει το σαλόνι;
-Έχει βιβλιοθήκη; Είναι οργανωτικός; Έχει μόνο gudget και play station ή έχει και βιβλία. Και αν έχει βιβλία, τι προτιμάει να διαβάζει; Αυτό υποδεικνύει πολλά για τον χαρακτήρα του.

4. Τι περιέχει το ψυγείο του;
-Μόνο τα απαραίτητα; Ψωμί, τυρί, μπύρες, λουκάνικα;
ή
-Γάλα, λαχανικά, φρούτα κ.α;
Με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνεις αν ξέρει να μαγειρεύει ή αν του στέλνει ταπεράκια η μαμά του ακόμα. Όσο πιο σπάνια υλικά περιέχει το ψυγείο του τόσο πιο πολύ ανεβάζει τον πήχη.

5. Τι έχει το ψυγείο του από έξω;
-Είναι απλό και σκέτο ή περιέχει μαγνητάκια με φωτογραφίες από πρώην;

(Και γενικότερα οι φωτογραφίες από τις πρώην του βρίσκονται σε εμφανή σημεία ή είναι κρυμμένες σε κάποιο συρτάρι που έχει ξεχάσει;)

6. Υπνοδωμάτιο
-Κοιτάς, ελέγχεις, τσεκάρεις κάθε σημείο. Καταρχάς είναι τακτοποιημένο; Το κρεβάτι είναι διπλό ή μονό; Τι σεντόνια έχει; Πόσα μαξιλάρια έχει; Οι ντουλάπες του είναι τακτοποιημένες; Τι προσωπικά αντικείμενα έχει το δωμάτιο του; Είναι απλό ή είναι too much;

Δες εδώ τα πράγματα που οι γυναίκες θα ήθελαν να ξέρουν οι άντρες γύρω από το sex! Ενδιαφέρον!