Sex tips: 6 κόλπα για να ανεβάσεις τον πήχη!

Bάλε το "oh!" στον οργασμό σου!
Sex tips: 6 κόλπα για να ανεβάσεις τον πήχη!



Η σεξουαλική σου ζωή έχει πάρει την κατιούσα. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις λίγο suspence, λίγη δράση. Θέλεις κάτι διαφορετικό. Θέλεις μια kinky πινελιά στην ερωτική σου ζωή. 
 

Επανεκκίνηση!
Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και παίξε με το μυαλό του συντρόφου σου! 

Βήμα 1ο ~> Απελευθερώσου!
Βήμα 2ο ~> Δες 6 κόλπα που θα ανεβάσουν τον πήχη!

1#
Oι καλύτεροι οργασμοί έρχονται σε αυτούς που έχουν υπομονή! Γι΄αυτό έχε εγκράτεια και κρατήσου! Όσο πιο πολύ το κρατάς τόσο το καλύτερο! Εκεί που πάει να τελειώσει ο σύντροφός σου άλλαξε στάση. Τράβα το και άλλο σε διάρκεια!

2#
Απλά ανάπνεε! Όπως ξέρεις η αναπνοή παίζει τον κύριο λόγο. Αν είσαι γιόγκι θα το ξέρεις. Αν όχι τότε θα το μάθεις τώρα. Ανάπνεε βαθιά και έντονα. Έτσι θα μπορείς να ελέγξεις τους μυς σου και την ταχυπαλμία που σου δημιουργεί το sex κατά τη διάρκεια του. Slow down όταν κοντεύεις να τελειώσεις. Συντόνισε και τον σύντροφό σου. Παρότρυνέ τον να σε ακολουθήσει!

3#
Πες στο αγόρι σου να δώσει όλη του την αγάπη στην κλειτορίδα σου. Αν νομίζεις ότι δεν το κατέχει και πολύ το άθλημα, τότε καθοδήγησέ τον εσύ. Υπόδειξέ του το σημείο που σου αρέσει να βάζει τα δάχτυλά του και τα χείλη του. 

4#
Επίλεξε την αγαπημένη σου στάση, αυτή που σε κάνει να νιώθεις πιο sexy, kinky και πάνω από όλα άνετη έτσι ώστε να βγάλεις όλο σου τον ερωτισμό! Γιατί στην τελική αυτό μετράει και περισσότερο. Το να μπορείς να παίρνεις τον έλεγχο και να τον κάνεις ότι θέλεις.

5#
Απόφυγε το αλκοόλ! Μπορεί να νομίζεις πως αν πιεις θα απελευθερωθείς και θα αφεθείς αλλά δεν είναι έτσι. Διότι το αλκοόλ ρίχνει τη λίμπιντο αλλά και την αντοχή. Και κάτι τέτοιο δεν το θέλεις έτσι;

6#
Speak up! Μην ντρέπεσαι να μιλάς κατά τη διάρκεια του sex. Βγάλε τον kinky εαυτό σου και πες ότι γουστάρεις, ότι έχεις φαντασίωση να κάνεις μαζί του. Υπόδειξε του τι θέλεις να σου πει για να σε φτιάξει και δημιουργήστε τα δικά σας σενάρια.

Εσύ τι προτιμάς; Πρωινό ή βραδινό sex; Δες τι απάντησαν οι συντάκτριες του followme.gr!