7 λόγοι δείχνουν ότι καλά έκανες και χώρισες!

Μην το παίρνεις στραβά! Δες το θετικά!



Οι σχέσεις έχουν δυο όψεις. Όσο και αν αγαπιέσαι με τον άλλο, ότι και αν έχετε περάσει μαζί, όσο καλές στιγμές και έχετε μοιραστεί τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Διότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Το ίδιο και οι ανάγκες. Άλλα θέλεις τώρα και άλλα μετά. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς κάποιον επειδή θέλεις λίγο χρόνο μακρυά του. Ίσως βγει σε καλό και ανανεωθεί η σχέση σας αλλά ίσως και χωρίσετε εν τέλει. Πάλι για καλό θα είναι όμως. Διότι γιατί να αναλώνεσαι κάπου που δεν είσαι σίγουρη ότι οδηγεί κάπου; Οι παρακάτω λόγοι σου αποδεικνύουν γιατί θα σου βγει σε θετικό αυτό το break (up;)

1. Είσαι και πάλι ελεύθερο πουλί!
Χώρισες και έμεινες μόνη σου! Τέλειο; Όσο "τραγικό" και αν σου φαίνεται αρχικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι κάτι που χρειάζεσαι. Δεν μπορείς να είσαι non stop με κάποιον, κακά τα ψέματα! Θέλεις και λίγο το χώρο σου. Όλοι το χρειαζόμαστε, όσο συναισθηματικοί και αν είμαστε!

2. Θα τα βρεις με τον εαυτό σου!
Όταν είσαι πολύ καιρό σε μια σχέση χάνεις τον εαυτό σου. Ξεχνάς τις ανάγκες σου γιατί επικεντρώνεσαι στις ανάγκες του συντρόφου σου, αμελείς τον εαυτό σου και χάνεσαι. Όταν μένεις μόνη σου έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πάλι τον εαυτό σου και να τον ικανοποιήσεις. 

3. Θα νιώσεις πιο ήρεμη!
Όταν είσαι σε σχέση έχεις άγχος και γενικότερα έχεις ανησυχίες που αφορούν το σύντροφο σου σε καθημερινή βάση. Που είναι; Θα κανονίσει κάτι μαί του ή θα βγει με τους φίλους του; Θα πάτε εκείνη την εκδρομή που σχεδιάζατε καιρό πριν; Και χίλιους άλλους λόγους. Γι΄αυτό χαλάρωσε τώρα που είσαι μόνη σου και κανόνισε ότι σου έρθει στο μυαλό!

4. Θα μάθεις τι είναι αυτό που θέλεις!
Μερικές φορές δύο άνθρωποι ακόμα και αν είναι ζευγάρι μπορεί να έχουν διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί να πιέζεται καμιά φορά ο ένας από τους δυο και να κάνει πράγματα και δραστηριότητες που δεν θέλει απλά επειδή ευχαριστούν τον άλλο. Αν μείνεις μόνη σου θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ευχαριστεί. Και στην τελική δεν χρειάζεται να πιεστείς για κανέναν!

5. Ήσουν ερωτευμένη τελικά;
Ήσουν ερωτευμένη ή σου είχε περάσει από καιρό και απλά έμενες στη σχέση σου από συνήθεια; Τώρα που είσαι μόνη σου θα το μάθεις. Διότι αν νιώσεις ανακούφιση και ηρεμία τότε σημαίνει πως είχε έρθει η ώρα του χωρισμού! Αν όμως νιώσεις το αντίθετο τότε που ξέρεις μπορεί να σου βγει σε καλό και να ανανεώσεις τη σχέση σου!

6. Διάλειμμα Vs Χωρισμός
Όταν αποφασίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα δεν σημαίνει ότι χωρίζεις κιόλας οριστικά. Μην το παίρνεις αρνητικά! 

7. Έχεις περισσότερο χρόνο για να περάσεις με τους φίλους σου και την οικογένειά σου!
Πόσο καιρό είχες να κανονίσεις να βγεις με τις κολλητές σου; Να πας για φαγητό με τους γονείς σου; Να δεις μια ταινία με την αδελφή σου; Υποθέτω πως και εσύ είχες πέσει σε αυτή τη παγίδα της σχέσης και είχες απομονωθεί σπίτι του συντρόφου σου. Τώρα όμως; Έχεις όλο το χρόνο να κανονίσεις πράγματα με όσους έχεις ανάγκη να δεις!

Μήπως είσαι έτοιμη για νέα πράγματα; Δες εδώ πως μπορείς να αποπλανήσεις έναν άντρα στα πιο απίθανα μέρη!