Πόσοι άντρες θα ήθελαν ένα πιο μακρύ πέος;

All I want for Christmas is…
Πόσοι άντρες θα ήθελαν ένα πιο μακρύ πέος;



Αναρωτήθηκες ποτέ πόσοι άντρες υπάρχουν εκεί έξω που θα ήθελαν να έχουν ένα λίγο πιο μακρύ πέος; Μην μπερδεύεσαι: όχι χοντρό, καλά άκουσες μακρύ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, το 45% των αντρών νιώθουν ότι είναι κοντοί εκεί κάτω και θα ήθελαν να είναι μερικούς πόντους πιο ψηλοί. 

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 14.000 ανθρώπων οι οποίοι ερωτήθηκαν για τη σεξουαλική τους ζωή και τις ενδεχόμενες δυσλειτουργίες. Το ποσοστό, λοιπόν, που εντυπωσίασε ήταν ότι σχεδόν οι μισοί άντρες αισθάνονται ότι θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα από μπόι. 

«Οι περισσότεροι άντρες έχουν πέος μεσαίου αναστήματος αλλά δεν το εκτιμούν. Το βλέπουν σαν μικρό. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πώς το αντιμετωπίζει η σύντροφός τους. Απλά, οι άντρες συνηθίζουν να συγκρίνουν τον εαυτό τους με τα στάνταρντ που έχουν θέσει οι πορνοστάρ» αναφέρει ο  συντάκτης της έρευνας Ian Kerner, Ph.D. 

Οι γυναίκες από την άλλη, θεωρούν ότι το μέσο μήκος πέους που είναι γύρω στα 13 εκ. σε στύση είναι μια χαρά. Συγκεκριμένα, το 85% των γυναικών απάντησαν ότι είναι πλήρως ικανοποιημένες με το μόριο του συντρόφου τους, το 14% θα ήθελαν να είναι λίγο πιο μεγάλο, ενώ μόλις το 2% θα επιθυμούσαν να ήταν λίγο πιο μικρό. 

«Οι άντρες ακόμα δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι το κλειδί για έναν γυναικείο οργασμό είναι η κλειτορίδα και όχι η διείσδυση» συμπλήρωσε ο Kerner.  

Δες ΕΔΩ τις ερωτήσεις για το σεξ που ντρέπεσαι να κάνεις.