Δεν είναι όλα τόσο απλά όσο νομίζεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την απιστία

Να τον συγχωρήσεις ή όχι;
Δεν είναι όλα τόσο απλά όσο νομίζεις: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την απιστία



Νόμιζες ότι τα ήξερες όλα; Αν δεν έχεις απατήσει ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τίποτα. Το #Followme σου ετοίμασε παρακάτω έναν οδηγό για την απιστία ώστε να μάθεις τα πάντα γύρω από αυτό. Όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο πολύ εύκολη είναι η απόφαση αν θα συγχωρήσεις τον σύντροφό σου ή όχι.

● Πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον φίλο σου τι θεωρείτε απιστία σε μια σχέση. Δεν θεωρούν όλοι τα ίδια. Εσύ μπορεί να θεωρείς το σεξ απιστία ενώ εκείνος μπορεί να θεωρεί και τον “χαλαρό” καφέ με τον πρώην απιστία.

● Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος δυστυχισμένος σε μια σχέση για να απατήσει τον άλλον. Έρευνες δείχνουν ότι και άντρες και γυναίκες που απατούν δεν είναι πάντα δυστυχισμένοι στη σχέση τους. Καμιά φορά κάνουν σεξ με άλλους μόνο και μόνο επειδή μπορούν. Χαζός λόγος αλλά έτσι είναι.

● Δεν σημαίνει ότι αν η σχέση σας δεν πάει καλά θα σε απατήσει. Δεν απατούν όλοι όσοι νευριάζουν, μπορεί να προτιμάει να λύσει όλα τα προβλήματα μαζί σου προτού πάρει αποφάσεις.

● Συνήθως όσοι απατούν το κάνουν με γνωστό του άτομο, δύσκολα πηγαίνουν με κάποιον που δεν ξέρουν. Οι έρευνες δείχνουν ότι το 85% πάει με κάποιον/κάποια συνάδελφο, φίλο ή και πρώην.

● Μπορεί οι άντρες να έχουν “βγάλει το όνομα” αλλά υπάρχουν και πάρα πολλές άπιστες γυναίκες. Οι γυναίκες απατούν κυρίως για συναισθηματικούς λόγους ενώ οι άντρες για σωματικούς λόγους.

● Πολλές φορές όσοι κάνουν την απιστία του μετανιώνουν και έχουν πάρα πολλές τύψεις. Για να το κρύψουν ξεσπούν πάνω στον άλλον με τσακωμούς για χαζούς λόγους.

Για να σου φτιάξουμε τη διάθεση διάβασε επίσης:

Women Alert: Αυτά είναι τα πιο hot αγόρια με tattoo