Ηotter sex life: 7 τρόποι για να ανεβάσεις τη λίμπιντο και των δυο!

Η σεξουαλική σας χημεία χρειάζεται μια ανανέωση!
Ηotter sex life: 7 τρόποι για να ανεβάσεις τη λίμπιντο και των δυο!



Έχεις βαρεθεί τις demi καταστάσεις στο sex! Γι'αυτό και  πρέπει να σταματήσεις να καταπιέζεις τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι που θα ανεβάσει τη λίμπιντο και των δυο! 
Οι καθημερινοί σου ρυθμοί είναι του τρελού. Δουλεύεις και έχεις υποχρεώσεις 24/7. Αρκετά άγχη, δεν νομίζεις πως έχεις στο κεφάλι σου; Γιατί να μην σε ικανοποιεί και το sex;  
Δοκίμασε τα παρακάτω tips για να σηκώνεσαι από τι κρεβάτι με αυτό το χαμόγελο που φανερώνει πως πέρασες καλά!

# Κοιμήσου αρκετά!
Θα έχεις διαπιστώσει πως αν είσαι κουρασμένη δεν έχεις την αντοχή να κάνεις sex ή ακόμα και αν κάνεις δεν θα είναι όπως θέλεις και θα είναι demi!
Αν όμως είσαι ξεκούραστη (έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 7-8 ώρες) τότε θα έχεις την ενέργεια και την αντοχή που χρειάζεσαι για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή!

# Κάνε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ελκυστική!
Αν δεν νιώθεις ελκυστική τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι η όρεξη που έχεις για sex θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Ενώ αντιθέτως αν έχεις αυτοπεποίθηση τότε νιώθεις πιο έντονη σεξουαλική επιθυμία. Γι΄αυτό πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο ελκυστική. Μπορεί να είναι ένα άρωμα, ένα sexy φόρεμα, μπορεί να είναι ακόμα και το να αρχίσεις γυμναστική.  

# Πέτα αυτές τις φθαρμένες αλλά cozy pajamas που εξακολουθείς να φοράς non stop στο σπίτι σου! Οκ, είναι βολικές αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι και αντισεξουαλικές!
Αν θέλεις να νιώσεις πιο sexy τότε φόρα κάτι ανάλογο και στο σπίτι! Αγόρασε κάτι άλλο που θα είναι και άνετο και sexy συνάμα, για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου ακόμα και στο σπίτι όταν ε΄σιαι μόνη σου!

# Μπορεί εσύ και ο σύντροφός σου να έχετε διαφορετικές ώρες που επιθυμείτε να κάνετε sex. Εσύ μπορεί να προτιμάς να κάνεις το βράδυ και αυτός το πρωί. Όμως δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει πως μπορείς να κάνεις πιο hot την σεξουαλική σου ζωή. Και πως θα γίνει αυτό; Αν γίνεις πιο αυθόρμητη! Δηλαδή δοκίμασε να κάνετε sex διαφορετικές ώρες από αυτές που έχετε συνηθίσει. Ας μην είναι πρωί ή βράδυ και ας είναι μια άλλη στιγμή μέσα στην ημέρα. Ακόμα και αν δεν βρίσκεσαι στο peak, θα το βρεις ωστόσο πολύ διασκεδαστικό!

# Για να έχεις μια επιτυχημένη σεξουαλική ζωή θα πρέπει να συνδυάσεις  αυθόρμητο και προγραμματισμένο sex! Σχεδίασε να του κάνεις κάποια έκπληξη από εκεί που δεν θα το περιμένει. Φόρα ζαρτιέρες κάτω από το φόρεμα σου και προκάλεσέ τον σε μια στιγμή που δεν θα το περιμένει. 


# Μην επηρεάζεσαι από τα συναισθήματα που νιώθεις! Ξεχώρισέ τα. Ακόμα και αν δεν έχεις ξεπεράσει κάτι που έκανε στο παρελθόν ο σύντροφός σου και σε πλήγωσε δεν έχει καμία σχέση αυτό το συναίσθημα με το sex. Και εφόσον ανήκει στο παρελθόν πάει πέρασε! Αν είχες μια κακή ημέρα στη δουλειά, αν τσακώθηκες με την αδελφή σου, την κολλητή σου...δεν πρέπει να σου ρίχνει τη σεξουαλική διάθεσή σου! Και στην τελική γιατί δεν κάνεις sex να ξεσπάσεις;

# Αν έχεις χαμηλή λίμπιντο και με τίποτα αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς κάποιο γιατρό μήπως υπάρχει κάποιο φυσικό αίτιο και ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποια φαρμακευτική αγωγή ή κάποια βιταμίνη! 

Bonus: Δες και αυτές τις 10 libido τροφές που θα ενισχύσουν τη σεξουαλική σου ζωή!