Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, τα μικρά πράγματα που λέτε και μας αγχώνουν

Εντάξει, δεν είμαστε και τα ψυχραιμότερα όντα στον γαλαξία…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, τα μικρά πράγματα που λέτε και μας αγχώνουν



Η γυναίκα έχει μια τεράστια δύναμη στα χέρια της (όχι, στα χέρια της δεν εννοώ κάτι άλλο): Μπορεί να ηρεμήσει απόλυτα έναν άντρα με μια κουβέντα ή να τον αγχώσει. Κρατήστε το δεύτερο για σήμερα κορίτσια…

Υπάρχουν μερικές μικρές φρασούλες που μας κάνουν να ιδρώνουμε, να νιώσουμε ότι κόβεται η σπονδυλική μας στήλη στα δυο και μαζί τα γόνατά μας. Ναι γυναίκες, ήρθε η στιγμή να καταλάβετε πως και εμείς δεν είμαστε θεοί. Εμείς και ο Γιάννης (ο) Πλούταρχος που το τραγουδάει…

Με πόσες έχεις πάει;

Μα τα ρωτάνε αυτά; Όχι! Εμείς τα ρωτάμε αυτά; Ναι. Αλλά θα αναλυθεί σε άλλο κεφάλαιο. Με το που λέτε το «με πόσες» ξαφνικά κοιτάζουμε έξω, βλέπουμε τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια μας και την γλώσσα να μουδιάζει. Καλά το νούμερο που θα σας πούμε είναι τουλάχιστον -30% κάτω.

Θα είναι εκεί και ο πρώην μου

Και πιστεύετε πως εμείς δεν αγχωνόμαστε; Εμείς αγχωνόμαστε και ο αδερφός σας να είναι εκεί. Μην ρωτήσετε γιατί, δεν είστε έτοιμες. Εμπιστοσύνη έχουμε. Σε εσάς. Στον πρώην σας, όχι. Ούτε σε κανέναν άλλον αρσενικό μικροοργανισμό. Άντρες είμαστε και ξέρουμε.

Έχω καθυστέρηση

Αλήθεια τώρα;

Που θα πάμε για φαγητό;

Εδώ πρέπει να δείξουμε πως είμαστε και γκουρμέδες αλλά και προσιτοί. Να μην φάμε πάπια με μους φραγκόσυκου αλλά όχι και αρνίσια παϊδάκια πάνω σε μια λαδόκολλα. Πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε, να αποφασίσουμε και να προτείνουμε το ένα και μοναδικό μαγαζί που θα εγκριθεί και δεν θα πείτε «πω, σε γκαούτσαλο πέσαμε». Σημαντική λεπτομέρεια: Υπάρχουν 10 χιλιάδες μαγαζιά στην Αθήνα.

Θέλουν να σε γνωρίσουν οι δικοί μου…

Awkward… Τι είμαστε να μας γνωρίσουν; Νέο είδος θηλαστικού; Να μελετήσουν την συμπεριφορά μας; Το μυστικό στην φράση αυτή είναι πως πρέπει να περιμένετε να το ζητήσουμε εμείς από εσάς. Γιατί πιθανότατα εσείς θα το πείτε νωρίς, εμείς δεσμεύσεις και τέτοια δεν τα πολυέχουμε και θα γίνει ένας μικρός χαμός.

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

Αύριο, μεθαύριο, τι να πούμε; Σκάει το μητρικό σας φίλτρο (στο κεφάλι μας) και αρχίζετε τις ερωτήσεις. Ας ξεκινήσετε για αρχή λοιπόν κορίτσια με ένα κουταβάκι και βλέπουμε πως θα τα πάτε. Προσοχή: Μην τα λέτε αυτά ενώ τρώμε. Όχι, δεν θα πνιγούμε αλλά θα αφήσουμε το φαγητό στη μέση και είναι αμαρτία.

Που πάει η σχέση μας;

Λοιπόν, για καλό σουβλάκι στου Μπαϊρακτάρη, για διακοπές Ελαφόνησο. Τι ρωτάτε; Ξέρουμε εμείς που πάει; Εμείς δεν ξέρουμε ακόμη τι κάνουμε αν μείνει πολύ ώρα η φέτα έξω από το ψυγείο, θα έχουμε σοβαρή απάντηση για το που πάει η σχέση μας;

Πρέπει να μιλήσουμε

Αυτή ακριβώς την ατάκα είχε φωνάξει από τα μεγάφωνα ο καπετάνιος του Τιτανικού. Την κατάληξη την ξέρετε, όπως ξέρουμε και εμείς την κατάληξη όταν μας λέτε την φράση.

Εναλλακτικό: Κοίτα είσαι καλό παιδί…

Γιατί είπε κανείς το αντίθετο;

Αποφάσισε εσύ καλύτερα

Μια βόμβα έχει το κόκκινο καλώδιο και το μπλε. Εμείς θα κόψουμε αυτό που θα κάνει έκρηξη. Και θέλετε να αποφασίσουμε κιόλας!

Είμαι μπερδεμένη

Για φέρε την βόμβα καλύτερα…

Διάβασε ΕΔΩ τις μεγάλες αλήθειες για τις σχέσεις

Διάβασε ΕΔΩ τι δεν θέλουμε να ακούσουμε στο πρώτο ραντεβού