Sexting: Θέλεις να τον τρελάνεις; Μάθε τα πάντα για να στέλνεις ερωτικά μηνύματα

Ακολούθησε τις συμβουλές για να μην χαλάσεις το mood.
Sexting: Θέλεις να τον τρελάνεις; Μάθε τα πάντα για να στέλνεις ερωτικά μηνύματα



Έχεις σκοπό να τον τρελάνεις; Αλλά δεν τον έχεις δίπλα σου; Να 'ναι καλά η τεχνολογία που μπορείς να στείλεις άπειρα μηνύματα χωρίς να χρεώνεσαι και γιατί όχι και φωτογραφίες; Δημιούργησε σέξι ατμόσφαιρα με το sexting. Εδώ θα μάθεις όμως τα πάντα για το sextig για να μην κάνεις κάτι λάθος και χαλάσει η ατμόσφαιρα. Πάρε χαρτί και στιλό και ξεκινάμε!

 

● Μην μπεις κατευθείαν στο ψητό. Πρέπει να μάθεις πρώτα αν έχει κι αυτός όρεξη για sexting γιατί αλλιώς μπορεί να σου χαλάσει η διάθεση αν δεν ανταποκρίνεται. Στείλε του πρώτα τι εσώρουχα φοράς και δες από την απάντησή του αν θέλει να το συνεχίσεις.

● Ώρα για να μπεις στο ψητό. Στείλε του ένα μήνυμα όπου θα του εξηγείς υπεραναλυτικά τι θα του κάνεις. Ναι, μέχρι και την στιγμή που θα δαγκώσεις τα χείλη πρέπει να του πεις. Μην ντραπείς όμως γιατί θα χαλάσεις το concept.

● Τον εμπιστεύεσαι; Στείλε μια σέξι φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να είναι ολόσωμη, μπορεί να είναι απλά το γυμνό σου στήθος ή τη λεκάνη σου με χαμηλωμένο εσώρουχο. Σίγουρα θα του φτιάξεις τη διάθεση!

● Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να του στείλεις τη φωτογραφία σε μια στιγμή που δεν το περιμένει όπως όταν είναι για παράδειγμα σε meeting.

● Απέφυγε τα emoji! Χαλάνε όλη την ατμόσφαιρα οπότε προτίμησε να μείνεις στα σημεία στίξης. Οι τρεις τελείες είναι must για παράδειγμα!

Φτιάξε τη διάθεσή σου με αυτή την σέξι playlist!