Μην ακούς τη μαμά σου! Γιατί να επιλέξεις το οnline dating

Δεν είναι pathetic...λειτουργεί!
Μην ακούς τη μαμά σου! Γιατί να επιλέξεις το  οnline dating



Ντύνεσαι, βάφεσαι, στολίζεσαι και βγαίνεις έξω με τις φίλες σου. (Ολοφάνερος) σκοπός; 
α) Να βρεις κάποιον να φλερτάρεις.
β) Να κάνεις one night stand.
γ) Να κάνεις το α)και να το εξελίξεις σε συνεχόμενα ραντεβού που θα καταλήξουν σε σχέση.

Ποιες είναι οι πιθανότητες;
α) Να μην ικανοποιήσεις καμία από τις παραπάνω επιθυμίες και απλά να διασκεδάσεις με τις φίλες σου.
β) Να γνωρίσεις τον soulmate σου, από το πουθενά!
γ) Να κάνεις one night stand.

Η παραπάνω διαδικασία (face to face) μπορεί να θεωρηθεί και all time classic. 

social media όμως από την άλλη, μπορούν να προχωρήσουν την διαδικασία φλερτ βήματα παρακάτω. Εξελίσσουν μια κατάσταση πολύ πιο γρήγορα και μερικές φορές και πιο αποτελεσματικά. Αυτό είναι και ο σκοπός του online dating, άλλωστε!
Και θα στο εξηγήσω ευθύς αμέσως παραθέτοντας τα θετικά αυτής της διαδικασίας!

(+) Έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με όποιον θέλεις χωρίς να φαίνεσαι. Είσαι πίσω από μια οθόνη και μπορείς να συμπεριφερθείς όπως θέλεις αφού δεν θα υπάρχουν τα συναισθήματα αμηχανίας και ντροπής. Έτσι δίνεις την ευκαιρία στον άλλο να γνωρίσει αυτό που είσαι στα αλήθεια.

(+) Η συνεχής επικοινωνία με κάποιον σε κάνει κάθε φορά να αφήνεσαι και να ανοίγεσαι παραπάνω. (Πάει ένα βήμα παρακάτω την online σχέση δυο ανθρώπων.)

(+) Μπορείς να μιλάς μαζί του non stop, 24/7 όποτε σου έρθει και δεν χρειάζεται να κανονίζεις συνέχεια ραντεβού. Λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς μπορεί να είναι δύσκολο άλλωστε.

(+) Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει κάποιος να είναι πολύ όμορφος αλλά εν τέλει να σε ξενερώσει η συμπεριφορά του ή ο χαρακτήρας του; Με το online dating αποφεύγεις να έχεις ένα αποτυχημένο ραντεβού. Μπορείς από το chat και μόνο να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

(+) Όπως από το πουθενά μπορεί να βρεις σε ένα μπαρ το άλλο σου μισό, έτσι και μέσα από τα social media μπορεί να εμφανιστεί κάποιος "ουρανοκατέβατος" και να σε κάνει φίλη του στο facebook, να σου στείλει, να συναντηθείτε και να κάνετε σχέση.

(+) Έχεις άπειρες επιλογές. Μπορείς να φλερτάρεις (και οτιδήποτε παράγωγο αυτού) με γνωστούς των γνωστών, με παλιούς συμμαθητές που μεγάλωσαν και έγιναν πιο όμορφοι, με φίλους φίλων κ.τ.λ. 
Vs Αλλιώς θα πρέπει να βγαίνεις συνέχεια έξω και να είσαι από bar σε bar και να χαλάς λεφτά και να έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο, προκειμένου να γνωρίσεις κάποιον και αν...και μετά όταν γνωρίσεις κάποιον θα μιλάτε από το internet...οπότε που καταλήγουμε πάλι κυκλικά; ~> στο online dating!

Συμπέρασμα: Το online dating προφανώς και δεν μπορεί να λειτουργήσει σε όλους. Όμως ας αποδεκτούμε πια και ας σταματήσουμε να κρίνουμε το γεγονός ότι κάποιοι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο και έχει και αποτέλεσμα!

Γι΄αυτό μην κολλάς σε στερεότυπα, δεν είναι pathetic αν επιλέξεις να κάνεις online dating!

Kαι για να έχεις και το νου σου: Δες τι κόλπα κάνουν οι άντρες για να τους την πέσουμε!