Δείξε του τι σου αρέσει στο σεξ χωρίς να παρεξηγηθεί

Μην φτάσετε και στον χωρισμό!
Δείξε του τι σου αρέσει στο σεξ χωρίς να παρεξηγηθεί



Ειδικά τις πρώτες φορές που κάνεις σεξ με έναν άντρα είναι πολύ πιθανό να μην είναι τόσο καλό το σεξ. Δεν γνωρίζεστε καλά ακόμα, δεν έχετε μάθει τα όρια του άλλου και ίσως απλά δεν θέλετε να τα δώσετε όλα από την αρχή. Το συγχωρείς όμως τις πρώτες 5 φορές. Μετά όμως πρέπει να βελτιωθεί το σεξ σας αλλιώς δεν έχετε μέλλον. Πώς θα του το πεις όμως ότι το ένα δεν σου αρέσει, το άλλο το θέλεις λίγο διαφορετικό χωρίς να παρεξηγηθεί; Οι άντρες είναι και ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα.

Ξεκίνα με τα κοπλιμέντα. Πρέπει να τον κάνεις να σε εμπιστευθεί για να μην παρεξηγηθεί από αυτά που θα του πεις. Μετά το σεξ πες του πόσο τέλεια ήταν εκείνο το κόλπο. Μην αρχίσεις όμως ακόμα τα “αλλά”, αυτά τα αφήνεις για μια άλλη φορά όταν θα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση μαζί σου.

Ώρα για δράση! Πάνω στο σεξ τόνισε με μουγκρητά ή ακόμα και με λόγια ποια είναι αυτά που κάνει και σου αρέσει ενώ σε αυτά που δεν σου αρέσει προσπάθησε να αλλάξει στάση ή να τον φιλήσεις για να του αποσπάσεις την προσοχή. Δεν το πιάνει το νόημα; Κατεύθυνέ τον εσύ με το χέρι σου. Ένας φυσιολογικός άντρας θα εκτιμήσει που τον βοηθάς και δεν θα παρεξηγηθεί.

Αν όμως μετά από όλα αυτά το σεξ είναι ακόμα μέτριο αλλά εσύ θέλεις να το δουλέψετε γιατί σου αρέσει πολύ πρέπει να το συζητήσετε όχι πριν το σεξ, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε αμέσως μετά. Μια άσχετη στιγμή είναι το καλύτερο. Για να ανοίξεις αυτή τη κουβέντα μπορείς να τον ρωτήσεις ποια είναι η αγαπημένη του φαντασίωση ώστε να μιλήσετε αρχικά για αυτά που σας αρέσει και μετά για αυτά που δεν θα σας αρέσουν. Τώρα θα το πιάσει το νόημα!