Αγόρι με σκύλο: Γιατί αγαπάμε τους doglovers!

Έχεις πέντε καλούς λόγους.
Αγόρι με σκύλο: Γιατί αγαπάμε τους doglovers!



Έχεις παρατηρήσει ότι οι συμπαθητικοί άντρες που είναι μπαμπάδες, γίνονται αυτομάτως ωραίοι; Οι μπαμπάδες 10ρια όμως, είναι απαγορευμένοι. Οπότε τι μας μένει; Οι doglovers!

Doglover χωρίς δικό του σκύλο δε νοείται, άρα αυτό το όμορφο αγόρι που περνά τώρα από δίπλα σου με το παιχνιδιάρικο λαμπραντόρ του, σταμάτα το και πες του μια καλησπέρα. 

Έχεις πέντε καλούς λόγους για να το κάνεις.

#1 Είναι υπεύθυνος
Ο άντρας που μεγαλώνει μόνος του το σκύλο του και τον έχει αναλάβει αποκλειστικά, είναι άντρας υπεύθυνος. Θέλει καλό προγραμματισμό να δουλεύεις και να έχεις παράλληλα σκύλο και χρειάζεται αρκετές θυσίες. Τέτοια αγόρια πολύ τα θέλουμε δίπλα μας.

#2 Δεν φοβάται τη δέσμευση
Έχοντας αποφασίσει να πάρει σκύλο κάποιος, γνωρίζει και την δέσμευση που απαιτείται. Ο σκύλος είναι κάτι σαν παιδί. Άπαξ και το αποκτήσεις, δεν επιστρέφεται. Άρα όποιος το αποκτά, (συνήθως) είναι και έτοιμος για αυτή την μακροχρόνια δέσμευση.

#3 Είναι προστατευτικός
Κι εδώ πάλι λειτουργεί σαν την υπόθεση του παιδιού. Ανησυχείς πάντα αν είναι καλά, αν χρειάζεται κάτι, αν ο πυρετός που ανέβασε είναι λόγος για να τρέξεις. Άρα όποιος αποκτά σκυλάκι, δεν μπορεί παρά να είναι προστατευτικός και να νοιάζεται (και να το δείχνει).

#4 Θα έχεις και εσύ σκυλί
Αλλά, τόσο όσο. Έχει ο φίλος σου σκυλί; Έχεις κι εσύ αλλά χωρίς να είναι δικό σου και χωρίς να πρέπει να ανταποκρίνεσαι σε όλες τις απαιτήσεις του. Ζωή χαρισάμενη δηλαδή.

#5 Αν σε αγαπήσει ο σκύλος, θα σε αγαπήσει κι αυτός
Είναι δυνατόν να σε βλέπει ο σκύλος και να κάνει 62 κωλοτούμπες και να μην κάνει αυτός; Μόνο που το ζωντανό του κάνει σαν τρελό από χαρά, δεν μπορεί παρά να πει "Λες;", κοιτώντας σε με πονηρό βλέμμα.

   

Δες εδώ πώς θα μαγνητίσεις τον έρωτα της ζωής σου!