Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια προσοχή, έχει σημασία! Έτσι θα αρέσετε στους κολλητούς μας

Γιατί υπάρχει και χειρότερη εξέταση από εκείνη της μαμάκας μας…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια προσοχή, έχει σημασία! Έτσι θα αρέσετε στους κολλητούς μας



Η σχέση που ξεκινάμε να κάνουμε με εσάς κορίτσια αν είναι σοβαρή θα φτάσει μέχρι την μαμά μας. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο εμπόδιο πριν φτάσετε εκεί: Η παρέα μας!

Ένα τσούρμο από παιδαρέλια που λένε ανέκδοτα, πίνουν μπύρες, συζητούν πως παίζετε σωστά το 4-4-2 και είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε. Δεν θα σας πω ψέματα… Δεν σας συμπαθούν κορίτσια (στην αρχή). Για εκείνους είστε η τύπισσα που θα προσπαθήσει να μας αλλάξει ΟΛΟΥΣ, θα κόψει τις βραδιές Champions League και στο τέλος ο εραστής της παρέας (ο σύντροφος σας) θα γίνει αγαπούλης και θα τσακωθούμε όλοι μαζί του. Εξαιτίας σας (σου). 

Ώρα για συμβουλές κορίτσια. Έτσι θα σας συμπαθήσουν! Ή έστω θα αλλάξουν οπτική για εσάς…

-Πιείτε μπύρα ή ουίσκι

Πρώτη συνάντηση. Οι τύποι έχουν ακούσει τα καλύτερα (να ξέρετε). Περιμένουν σαν το κογιότ το Μπιπ-Μπιπ. Μπαίνουμε στο μαγαζί. Σας τσεκάρουν (δεν είστε ντυμένες εννοείται σαν την Amber Rose). Χαιρετούρες και μπλα,μπλα. Ήρθε η ώρα της παραγγελιάς! Εκεί που θα κερδίσετε τους πρώτους πόντους στο respect τους. Μην πάρετε Malibu ανανά. Όχι, αφήστε το για άλλη μέρα. Πάρτε μια μπύρα ή ένα ουίσκι. Έτσι θα δουν πως είστε σαν αυτούς. Θα πουν (όταν πάτε τουαλέτα) «Πωωω ρε μάγκα ωραίος! Μπράβο! Αυτή είναι γυναίκα! Πίνει και μπύρες…». Απλό και πάντα αποτελεσματικό.

-ΜΗΝ συζητήσετε για αθλητικά ΠΟΤΕ

Ακόμη και αν ξέρετε ΜΗΝ το επιχειρήσετε. Όταν λέτε σε εμάς τα… τρελά σας για τα αθλητικά, το δεχόμαστε γιατί σας αγαπάμε. Αλλά όταν είμαστε 6 μαντράχαλοι και αναλύουμε γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, μην πάρετε θέση. Απλά τσιμπήστε μας. Γιατί αν πείτε «Άντε καλέ, κουρέλες», το υποτιμητικό τους βλέμμα θα γυρίσει αλλού. Όχι σε εσάς γυναίκες. Σε εμάς που σας πήγαμε. Επίσης και τα σχόλια «Άντε καλέ, όλα στημένα είναι», δεν είναι αποδεκτά.

-Να χαμογελάτε συνέχεια

Θυμάμαι την πρώην μου που κοίταγε τους κολλητούς μου σαν να έσκαβε χαντάκι 5 x 5 με 40 βαθμούς. Αυτοί είναι οι φίλοι μας, με αυτούς έχουμε περάσει πολλά και θα περάσουμε άλλα τόσα. Όταν είστε χαμογελαστές αυτόματα εμείς οι μαντραχαλάδες «λυνόμαστε». Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια χαμογελαστή γυναίκα. Αν πάλι κοιτάζετε τον αγαπημένο σας και του χαμογελάτε, να ξέρετε πως θα το δουν και θα πουν τα καλύτερα. Χαμογελάστε γυναίκες! Ακόμη και στα σεξιστικά ανέκδοτα που θα ακούσετε!

-Να έχετε ΠΑΝΤΑ μια ελεύθερη φίλη

Τι είναι το ιδανικότερο για έναν bro; Να βρει γυναίκα στον άλλο bro! Αν έχετε μια όμορφη (σημαντικό) ελεύθερη φίλη και προθυμοποιηθείτε να την γνωρίσετε σε ένα από τα μπακούρια της παρέας θα σας συμπαθήσουν περισσότερο και από εμάς. Αν είναι και όμορφη, μπορεί και να μην μας ζητήσουν ποτέ να ξαναβγούμε! Να βρούμε και την ησυχία μας! Ζευγαρώστε τους και μην σας νοιάζει λοιπόν…

-Μακριά και αλάργα με το κινητό

Εμείς οι άντρες εκνευριζόμαστε όταν βγαίνουμε για ποτό με ένα πράγμα: Με τα κινητά! Ναι, ξέρουμε πως θέλετε να κάνετε τσεκ-ιν, να ποστάρετε στο fb ή στο Instagram, αλλά αν το κινητό είναι προέκταση του χεριού όλη την βραδιά αυτόματα θα ξενερώσουν. Με το δίκιο τους, το ξέρετε. Συν ότι θα κάνετε και την διαφορά από όλους τους άλλους που είναι με το κινητό και κλικ-κλικ συνέχεια. Αφοσιωθείτε στην παρέα, άσχετα με ό,τι βλακεία ακούσετε. Υπομονή…

-Να πιάσετε φιλίες με τις άλλες κοπέλες (αν έχουν…)

Όπως θα έχετε καταλάβει θαύματα γίνονται. Οπότε κάποιος από την παρέα μπορεί να έχει ΚΑΙ κοπέλα. Η οποία για να είναι εκεί πέρασε τους ελέγχους πιστοποίησης. Κάντε την φίλη γυναίκες. Πιάστε της την κουβέντα. Λυτρώστε μας από το να ντρεπόμαστε να μιλήσουμε μπροστά της. Απασχολήστε την. Μια σπουδαία σύμμαχος μόλις γεννήθηκε στο πλευρό σας!

-Μην απαγορεύσετε ποτέ τις βραδιές μπάλας

Ας είμαστε όλοι ειλικρινείς: Εσείς δεν θέλετε ούτε καν να βλέπετε ποδόσφαιρο. Εμείς ζούμε και αναπνέουμε. Αν θέσετε βέτο «ή η μπάλα ή εγώ» θα κλάψετε. Είναι 2 ώρες το όλο θέμα. Μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Μην στερήσετε ΠΟΤΕ την παρουσία μας από αυτές τις βραδιές ποδοσφαίρου. Ίσα-ίσα, φτιάξτε και κανά γλυκό να πάμε στην έδρα που έχουμε κανονίσει μάζωξη. Bonus Points!

-Να είστε ο εαυτός σας

Όπως και αν είστε, έτσι να είστε και εκείνη την μέρα. Μια δήθεν γυναίκα είναι ό,τι χειρότερο για έναν άντρα. Σκεφτείτε μπροστά σε 5. Να χαμογελάτε ψεύτικα και να γελάτε δήθεν με τα αστεία που λέμε. Ένα εκατομμύριο φορές να πείτε «Παιδιά λέτε χαζομάρες», παρά να κάνετε μια διασταύρωση γέλιου ανάμεσα σε Κρουέλα Ντεβίλ και Τρύφωνα Σαμαρά.

ΥΓ: Σας συμπαθήσουν, δεν σας συμπαθήσουν, αν είμαστε ερωτευμένοι θα τους… εγγράψουμε κανονικώς! Αλλά μην το κάνετε και παντιέρα…

Διαβάστε ΕΔΩ ποια ρούχα φοράτε και μας... ανάβουν!