Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τι περιμένω για να γνωρίσεις την μάνα μου

Δεν είναι μια απλή γνωριμία. Είναι Η γνωριμία…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τι περιμένω για να γνωρίσεις την μάνα μου



Η μητέρα για έναν άντρα είναι ότι σημαντικότερο στον κόσμο (μέχρι να κάνει παιδιά). Μοιραία η γνώμη της για εμάς έχει μια σημασία Α και Β. Αν μια μέρα ζητήσουμε από γυναίκα να την γνωρίσουμε στην μανουλίτσα είναι σοβαρά τα πράγματα. Πολύ σοβαρά. Τι κρατάει όμως εμάς τους άντρες; Έρχεται το κύμα αλήθειας…

Καταρχάς να σας πω ότι η mother έχει πάντα ένστικτο. Βλέπε την δική μου μάνα… «Πρόσεχε την παιδί μου, είναι κακιά». Η μάνα δικαιώθηκε 10 χρόνια μετά και η κάβα στην γειτονιά έκανε με την αφεντιά μου χρυσές δουλειές.

Επειδή όμως αυτό το χαιρέκακο βλέμμα τύπου «Στα έλεγα εγώ» δεν είναι να επαναλαμβάνεται, μόλις μαθαίνουμε, περιμένουμε. Τι περιμένουμε για την μεγάλη γνωριμία Love meets Mom; Ορίστε και απευθύνομαι σε όλους! Άντρες-γυναίκες…

-Να σιγουρευτούμε για εμάς

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να πας στην μάνα σου μια γυναίκα και ένα μήνα μετά μια άλλη και πάει… γράφοντας! Αν δεν σιγουρευτούμε πως η γυναίκα που θα γνωρίσει τον αυτοκράτορα-μάνα είναι ξεχωριστή ΔΕΝ θα σας πάμε στο σπίτι. Πως θα το καταλάβουμε; Όταν χασκογελάμε στο σπίτι, όταν νιώθουμε πεταλούδες (κλισέ) στο στομάχι και όταν έχει ποδόσφαιρο αλλά εμείς προτιμάμε εσάς. Ναι, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή (για εμάς)

-Να σιγουρευτούμε για εσάς

Πάμε στο άλλο άκρο τώρα. Δεν μπορούμε να πάμε στην μάνα μια γυναίκα που γνωρίσαμε ένα μήνα. Όποια και αν είναι, όσο ερωτευμένοι και αν είμαστε. Γιατί η μητέρα παραμονεύει στο… σκοτάδι πάντα! Θα ρωτήσει, θα ψαρέψει, θα κυκλώσει σαν τον καρχαρία για να κάνει επίθεση! Πρέπει να είμαστε 101% σίγουροι πως είστε έτοιμες. Πως θα δει η μητέρα σε εσάς το κορίτσι που θα πει «Αυτή είναι για τον γιο μου». Δεν θα το πει ποτέ. Αλλά κουβέντα να γίνεται…

-Το κατάλληλο timing

Άντε και εμείς είμαστε σίγουροι για εσάς και για εμάς. Αγαπιόμαστε, λατρευόμαστε και έχουμε εμπιστοσύνη. Το δύσκολο κομμάτι είναι ένα: Να πετύχουμε την μάνα στο καλό timing. Προσέξτε… Η ελληνίδα μάνα είναι σαν τα νερά της Χαλκίδας. Πότε πάει έτσι, πότε αλλιώς. Το καλό σημείο είναι όταν (ακριβώς): Δεν τσακώνεται με τον γεροπατέρα και σιχτιρίζει την ώρα και την στιγμή που παντρεύτηκαν, όταν δεν είναι αρπαγμένη με την γειτόνισσα και όταν αρχίζει να μουρμουράει «Πότε θα παντρευτείς ρε ανεπρόκοπε;». Η τελευταία-ατάκα είναι το σινιάλο που λέει «Φέρε μια γυναίκα της προκοπής σπίτι».

-Να μην είναι περίοδος γιορτών

Ααα, η περίοδος που η ελληνίδα μάνα δίνει ρεσιτάλ. Σηκώνει το μισό σπίτι (κυριολεκτικά) για να το καθαρίσει, μαγειρεύει ταυτόχρονα, τσακώνεται με τον πατέρα και μουρμουράει. Αν σας πάμε τότε, πιθανότατα θα σας δει σαν μια σκιά μέσα στο βομβαρδισμένο σπίτι. Ας περάσουν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και χρόνο έχουμε… ουουου!

-Να μας το ζητήσετε εσείς

Σημασία δεν έχει τι θέλουμε μόνο εμείς γυναίκες. Εμείς θέλουμε να καθόμαστε όλη μέρα και να μας πληρώνουν για να πίνουμε μπύρες. Γίνεται; Όχι! Οπότε αν θέλουμε να σας γνωρίσουμε στην μαμά, πρέπει να το θέλετε και εσείς. Σε αλλιώτικη περίπτωση, θα κάνετε αγγαρεία. Αγγαρεία δεν έχει πετύχει ποτέ τίποτα. Και εσείς πριν το ζητήσετε, να είστε σίγουρες πως δεν θα γνωρίσετε μια κυρία και άντε μετά τέλος. Όχι! Δεσμεύεστε με ένα συμβόλαιο (μην παίρνετε όρκο για το άτυπο) γυναίκα προς γυναίκα. Σας το ξαναλέω: Έχουν διαίσθηση!

-Την εγκυμοσύνη

Μην γελάτε! Καλά, εκεί μιλάμε για κατάσταση τύπου «Πέρνα κορίτσι μου, κάτσε. Θες να σου φτιάξουμε κάτι; Θες να ξαπλώσεις; Πως είπαμε ότι σε λένε;». Να ξέρετε πως οι περισσότερες γνωριμίες μητέρα-κοπέλα γίνεται όταν συμβούν τέτοια γεγονότα. Κακώς αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Αν έρθει ποτέ αυτή η στιγμή πρέπει να είστε ντυμένες σέξι αλλά όχι με προφανή τρόπο (ο πατέρας σας σκανάρει να ξέρετε), να είστε γλυκές και ευγενικές και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να είστε πρόθυμες να συμμετάσχετε στις μικρές δουλειές του τραπεζιού.

Το εκτιμούν πολύ οι μανουλίτσες αυτό…

ΥΓ: Αν σας πάρει με στραβό μάτι… μπλέξατε!

ΥΓ 1: Αν σας πάρει με καλό μάτι, έχετε αποκτήσει τον καλύτερο σύμμαχο στον γαλαξία για να μας ανεβάζετε την πίεση στο 1000!

Διαβάστε ΕΔΩ τι κάνετε εσείς οι single και εμείς οι άντρες το... γυρνάμε στις παντρεμένες!