Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια χάσατε! Γιατί δεν θέλουμε τις καλοκαιρινές αγάπες για σχέση

Τώρα που φεύγει ο Αύγουστος, ας πούμε και μερικές αλήθειες…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Κορίτσια χάσατε! Γιατί δεν θέλουμε τις καλοκαιρινές αγάπες για σχέση



Ωραίο πράγμα οι καλοκαιρινοί έρωτες. Αυτοί που εμφανίζονται εκ του πούθεν (sic) και σε πάνε σε άλλη διάσταση. Τι γίνεται όμως όταν πλησιάζει το φθινόπωρο; Θυμάστε ένα τραγούδι του Θάνου Καλλίρη που έλεγε «Αγαπούλα μου γεια, το άλλο καλοκαίρι θα σε δω ξανά;». Εεε, δεν ισχύει…

Γιατί όμως οι σχέσεις που ξεκινούν το καλοκαίρι για εμάς τους άντρες τελειώνουν και νωρίς-νωρίς. Ωραία, θα σας τα πω γυναίκες για να έχετε το νου σας για του χρόνου. Όσες φέτος ξεκινήσατε σχέση, σε λίγο… θα ατυχήσετε. Άγραφος νόμος που ισχύει!

Γιατί λοιπόν ΔΕΝ θέλουμε σχέση με αγάπη καλοκαιρινή (έπιασε βροχή);

-Δεν νιώθουμε κάτι

Τόσο ξεκάθαρα. Σας είδαμε στο μπιτσόμπαρο με μπραζίλιαν και σας πλησιάσαμε. Ούτε σας ξέραμε, ούτε θέλαμε να σας μάθουμε. Καλά θέλαμε να περάσουμε. Εννοείται πως έχουμε πουλήσει παραμύθι κατηγορίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για τα μάτια σας και τον χαρακτήρα σας. Μην το είδατε τον Παναή κατά τον Σεπτέμβρη που ξεκινάει και η δουλειά του. Αν γυναίκες μας έχετε κάνει να σας ερωτευτούμε μέχρι τότε μαγκιά σας. Αλλά δεν το κόβω…

-Βλέπουμε τα ελαττώματα σας

Τι να κάνουμε; Έχει τα κακά της μια τέτοια γνωριμία. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να υποκρινόμαστε για να εντυπωσιάσουμε και όποιος πει όχι ψεύδεται (και τρώει σαν την Σούζι). Στην πορεία θα βγάλετε και εσείς μια γκρίνια, μια απαίτηση, μια πίεση (όχι καρδιακή), το κατιτίς σας βρε κορίτσια.

-Γιατί φταίτε εσείς

Ξεκάθαρα. Φήμες λένε πως ένας άντρας την έπεσε σε μια, η όποια δεν γούσταρε άλλον ή δεν σκεφτόταν άλλον ή δεν ήταν μπερδεμένη ή δεν τον έβλεπε σαν φίλο και τελικά κατέληξαν μαζί! Τόσο κυνικά αλλά τόσο αληθινά. Γιατί και εσείς που κάνετε μαζί μας κάτι, στάνταρ δεν το έχει ζυγίσει καλά το θέμα για όλα τα παραπάνω.

-Είναι λάθος timing

Αυτό το ρημάδι το timing έχει κάψει κόσμο και κοσμάκη (εγώ καπνίζω ακόμη από την φλόγα). Αν η ίδια γνωριμία είχε γίνει άλλη εποχή θα ήταν διαφορετικά. Αλλά επειδή έγινε καλοκαίρι, σε ένα νησί, μετά από πολύ αλκοόλ, τότε… ναι το timing ήταν άσχημο. Και θα παραμείνει άσχημο.

-Πιθανότατα έχουμε άλλη

Οπότε είμαστε για τέτοια; Όχι! Μια σχέση του καλοκαιριού ήταν, τελείωσε. Δεν υπάρχει χώρος για ρομαντζάδες και τέτοια. Γιατί επειδή είμαστε άντρες και είμαστε ΚΑΙ γουρούνια πιθανότατα θα υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα που την βλέπουμε πιο σοβαρά. Τα μπλεξίματα δεν αρέσουν πραγματικά σε κανέναν…

-Γιατί δεν ψάχνουμε για σχέση

Όσο super και αν είναι η κοπέλα, αν δεν θέλουμε σχέση και μόνο σεξ δεν θα αλλάξουμε με τίποτα. Απλά και σταράτα: Θέλαμε μόνο σεξ. Δεν έχουμε καμία διάθεση να επενδύσουμε σε κάτι άλλο. Κάφρικη διαπίστωση, πέρα για πέρα αληθινή.

-Ξεκινούν τα πρωταθλήματα

Το καλοκαίρι δεν έχει μπάλα, μπάσκετ, τέννις, πινκ-πονκ, βόλεϊ, πόλο και οποιαδήποτε άλλη αθλοπαιδιά. Εεε, με κάτι πρέπει να απασχοληθούμε. Το καμάκι είναι εξαιρετικό σπορ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως το ένα μεθυσμένο βράδυ στην παραλία θέλουμε να μας συντροφεύει τον Σεπτέμβρη με την ατάκα «Καλά πάλι ποδόσφαιρο έχει;». Ναι πάλι!

ΟΚ, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως αν μια φιλική σχέση προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Αλλά επειδή στάνταρ θα είστε μπερδεμένες, κολλημένες με τον πρώην σας, θέλετε να μείνετε μόνες ή δεν θέλετε εσείς σχέση, δεν είναι σύνηθες τα καλοκαίρια να γίνονται μόνιμες σχέσεις.

Εκτός και αν κάποιος/α κάνει πολλά για να κερδίσει το αντικείμενο του πόθου. Που και πάλι μονόπατα δεν δουλεύει το πράγμα…

ΥΓ: Έχει ο καιρός γυρίσματα. Και από Σεπτέμβρη όλα αλλάζουν (επιστρέφει η Αφροδίτη ορθόδρομη)…

Διάβασε ΕΔΩ τα πράγματα που κάνουμε οι άντρες στον έρωτα και μετανιώνουμε