Fail date: 5 γυναίκες θυμούνται τη χειρότερη ατάκα που άκουσαν στο πρώτο ραντεβού

Σου έχει τύχει ποτέ;
Fail date: 5 γυναίκες θυμούνται τη χειρότερη ατάκα που άκουσαν στο πρώτο ραντεβού



Αν νομίζεις ότι μόνο οι γυναίκες έχουμε άγχος στο πρώτο ραντεβού, από το τι θα φορέσουμε, μέχρι το πώς πρέπει να φερθούμε για να τον εντυπωσιάσουμε περισσότερο, είσαι γελασμένη! Και οι άντρες αγχώνονται, ειδικά όταν η κοπέλα τους ενδιαφέρει πραγματικά και τους αρέσει πολύ. Μπορεί να δείχνουν πιο άνετοι και cool, στην πραγματικότητα όμως σκέφτονται χίλια δύο πράγματα πριν και κατά τη διάρκεια του ραντεβού, τόσο για να σου αρέσουν και να σε κάνουν να περάσεις καλά, όσο και για να πετύχουν το σκοπό που έχουν για εσένα. Καμιά φορά από την υπερπροσπάθεια, τα κάνουν μαντάρα. Και συνήθως αυτό συμβαίνει όταν είναι σε ραντεβού με την κοπέλα που τους αρέσει πολύ! Ό,τι χειρότερο δηλαδή.

Αρκεί η λάθος ατάκα για να καταστρέψεις ένα ραντεβού μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Τέτοιες περιπτώσεις μοιράζονται μαζί μας 5 γυναίκες, όταν τα αγόρια που βγήκαν ραντεβού, διάλεξαν να πουν τη λάθος ατάκα, στη λάθος στιγμή.

Μαριάννα, 27ετών: «Η πρώτη ώρα του ραντεβού, ήταν πραγματικά ιδανική. Τέλεια ντυμένος, τέλειο αμάξι, άψογη κολώνια. Ήρθε και με πήρε κάτω από το σπίτι και μάλιστα βγήκε από το αμάξι για να μου ανοίξει την πόρτα. Μπορώ να σου πω ότι εκεί έλιωσα πραγματικά. Με πήγε σε ένα πανέμορφο και σίγουρα πανάκριβο εστιατόριο. Από την αρχή της κουβέντας κατάλαβα ότι έχει πολλά λεφτά, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του. Δεν θυμάμαι να ρώτησε και πολλά για μένα. Όσο προχωρούσε η κουβέντα, αντιλήφθηκα ότι είχε ένα τουπέ που με ξενέρωνε, με αποκορύφωμα την ατάκα που με ύφος πολλών καρδιναλίων είπε, όταν ο σερβιτόρος άργησε να μας φέρει το κρασί: "Αν ήταν δικό μου το εστιατόριο, θα τους απέλυα όλους αυτούς τους αργόσχολους από εδώ μέσα". Δεν ξέρω αν με πείραξε πιο πολύ η ατάκα αυτή ή ο τρόπος που την ξεστόμισε, αλλά δεν τον ξαναείδα. Ποτέ».

Χριστίνα, 33 ετών: «Τον γνώρισα στο γυμναστήριο. Πιο γραμμωμένος, δε γίνεται. Φλερτάραμε καιρό, μέχρι που μου ζήτησε να πάμε για φαγητό ένα βράδυ, όταν τον συνάντησα φεύγοντας στην πόρτα του γυμναστηρίου. Και οι δύο με φόρμες. Πήγαμε σε ένα κοντινό μαγαζί και όταν ήρθε ο σερβιτόρος, πήρε την πρωτοβουλία μόνος του να παραγγήλει, λέγοντας την εξής ατάκα: "Άσε, ξέρω τι τρώνε οι γυναίκες" και μου παρήγγειλε σαλάτα. Έμεινα λίγο παγωτό και φυσικά ξενέρωσα. Πλεόν στο γυμναστήριο, κάνω ότι δεν τον βλέπω».

Στέλλα, 36 ετών: «Αυτό που θα σου περιγράψω έγινε πρόσφατα. Βγήκαμε ραντεβού και περάσαμε τέλεια. Πραγματικά δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασα τόσο. Μέχρι που με γύρισε στο σπίτι. Φιληθήκαμε και ενώ έβγαινα από το αμάξι τόσο χαρούμενη, μου λέει "Σ’αγαπώ".  Για λίγα δευτερόλεπτα δεν μπορούσα να αποφασίσω αν έπρεπε να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα. Τελικά απλά του χαμογέλασα και έφυγα. Εδώ και μία εβδομάδα τον αποφεύγω σαν το διάολο, ενώ εκείνος επιμένει. Προφανώς του φάνηκε πολύ φυσιολογικό, ενώ εμένα πολύ τρομακτικό».

Αφροδίτη, 28 ετών: «Με γύρισε σπίτι και μου ζήτησε να ανέβει γιατί του είπα πάνω στην κουβέντα ότι μένω μόνη μου. Του απάντησα: "Καλύτερα μια άλλη φορά" και τότε μου είπε το θεϊκό: "Έλα τώρα, αφού ξέρω ότι με θέλεις". Σοβαρά ρε φίλε; Εννοείται πως έσκασα στα γέλια και έφυγα».

Σοφία, 31 ετών: «Μία και μόνο φορά ενθουσιάστηκα και γέμισα προσδοκίες από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Και βγήκαμε και γελάσαμε και έπεσε και το φιλί, μέχρι που μου πρότεινε την επόμενη ημέρα να πάω σπίτι του. Περίμενε, μη βιάζεσαι! Είπε: "Έλα σπίτι αύριο να σε γνωρίσουν οι γονείς μου. Δε νιώθουν καλά αν δεν ξέρουν με ποια βγαίνω". Δεν ξέρω αν έχει σημασία η λεπτομέρεια ότι είναι 36 χρονών».

10 άντρες απαντούν αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το σεξ σε αυτή τη ζωή. Οι απαντήσεις τους θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Διάβασε τι είπαν εδώ