Πιο διασκεδαστικό σεξ από ποτέ! Με αυτούς τους τρόπους θα ανανεώσετε τη σεξουαλική σας χημεία...

Αποτελεσματικοί τρόποι για να χτυπήσει ο έρωτας, κόκκινο!
Πιο διασκεδαστικό σεξ από ποτέ! Με αυτούς τους τρόπους θα ανανεώσετε τη σεξουαλική σας χημεία...



Νιώθεις ότι κάτι πηγαίνει λάθος με την σεξουαλική σας ζωή; Σαν να έχει συμβεί κάτι που ποτέ δεν κατάλαβες πώς προκλήθηκε και πότε ξεκίνησε και η χημεία και το πάθος που κάποτε είχατε, αλλά και η διάθεση για σεξ, έχουν εξαφανιστεί. Αν αυτό σε παρηγορεί, δεν είσαι η μόνη που το νιώθεις! Συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια. Σύμφωνα με έρευνα, το 59% αντρών και γυναικών, επιθυμούν μια καλύτερη, πιο παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική σεξουαλική ζωή.

Με αυτά τα tip που προτείνονται από ειδικούς σχέσεων θα ξεχάσεις τη ρουτίνα και θα κάνεις τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερη από ποτέ:

Σταμάτα να προσποιείσαι με την πρώτη ευκαιρία. Τα ψέματα γενικά δεν βοηθούν και το ίδιο ισχύει και για το κρεβάτι. Γιατί να προσποιηθείς ότι σε εξιτάρει κάτι που στην πραγματικότητα δεν σε τρελαίνει; Ειδικοί του είδους προτείνουν να μην προσποιηθείς ποτέ ξανά οργασμό. Γιατί απλά ο σύντροφός σου θα επαναλαμβάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα που εσύ του έδειξες ότι σε ξετρέλανε. Το αποτέλεσμα; Δεν θα ευχαριστηθείς ποτέ πραγματικά το σεξ, αν του δίνεις λανθασμένες κατευθύνσεις και εντυπώσεις.

Μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία σε στερεότυπα, όπως ότι οι άντρες είναι εκείνοι που βαριούνται πιο εύκολα το σεξ και αναζητούν καινούριες εμπειρίες και μια αλλαγή. Γίνε πιο τολμηρή! Κάνε σεξ σε κάθε γωνία του σπιτιού, κάνε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο, ξύπνησέ τον ευχάριστα το πρωί. Κάνε πράγματα έξω από τα συνηθισμένα και βάλε ένα τέλος στη ρουτίνα.

Βάλε φαντασία. Σκέψου καινούριες στάσεις και πειραματίσου. Ό,τι καινούριο και να προτείνεις στο αγόρι σου, θα το δεχτεί με χαρά και ενθουσιασμό.

Επέλεξε στάσεις σύμφωνα με τη διάθεση που έχεις. Άλλες φορές κάνε ρομαντικό σεξ και άλλες τόλμησε να αποκαλύψεις την πιο άγρια και kinky εκδοχή σου. Αυτά αρέσουν στους άντρες και κάπως έτσι το σεξ αποκτά νόημα. Η ποικιλία σκοτώνει τη ρουτίνα.

Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις σέξι. Στείλε στο αγόρι σου ερωτικά μηνύματα γεμάτα υπονοούμενο όταν είστε στη δουλειά, φόρεσε σέξι εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφη και ανυπομονείς να τα δει κι εκείνος όταν γυρίσεις σπίτι. Τέτοιες μικρές συνήθειες είναι ικανές να φέρουν τρομερά αποτελέσματα.

Ντύσου πρόστυχα (και κράτα και το κραγιόν σου αν θες). Βάλε μια διαφορετική πινελιά επάνω σου που σίγουρα θα προσέξει και θα τον ενθουσιάσει. Τα άλλα άστα επάνω του.

Δώσε περισσότερη βάση στα προκαταρκτικά. Ασχολήσου περισσότερο μαζί του και σίγουρα θα σου το ανταποδώσει κι εκείνος.

Κάθε φορά που νιώθεις ότι τον θέλεις, απλά δείξτου το! Μην περιμένεις πάντοτε από εκείνον την πρώτη κίνηση. Φίλησέ τον στα ξαφνικά, κάνε του στριπτίζ, εμφανίσου ξαφνικά μπροστά του γυμνή. Εξέπληξέ τον!

Εδώ θα δεις τι πρέπει να κάνεις όταν το σεξ μοιάζει με αγγαρεία.