Τα λάθη που πρέπει να αποφεύγεις όταν κάνεις σεξ το καλοκαίρι...

Γιατί εκτός του ότι θα σου χαλάσουν τη διάθεση, μπορεί να κάνουν κακό και στην υγεία σου.
Τα λάθη που πρέπει να αποφεύγεις όταν κάνεις σεξ το καλοκαίρι...



Η υψηλή θερμοκρασία επηρεάζει πολύ την καθημερινότητά σου. Το ίδιο και τη σχέση σου και πιο συγκεκριμένα, το σεξ. Οι ειδικοί λένε ότι το σεξ συμβαδίζει με τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας. Όσο περισσότερος καύσωνας στο περιβάλλον, τόσο πιο hot και οι προσωπικές σας στιγμές (ίσως γιατί δεν αντέχετε να φοράτε κάτι επάνω σας και προτιμάτε να είστε γυμνοί όλη την ώρα, ποιος ξέρει;). Πριν πάρεις φόρα όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν κάνετε σεξ το καλοκαίρι. Όχι μόνο για να το απολαμβάνετε περισσότερο, αλλά για να προστατέψετε και την υγεία σας. Δείτε ποια είναι αυτά:

#1 Μην αφήνετε προφυλακτικά μέσα στο αμάξι. Χαλούν με τη ζέστη και δεν σας προστατεύουν.

#2 Μην κάνετε σεξ σε δημόσιους χώρους, χωρίς πρώτα να σιγουρευτείτε ότι δεν σας βλέπει κανείς. Αλλά και χωρίς πρώτα να ελέγξετε αν είναι safe το σημείο. Μην ξεμοναχιαστείτε σε κανένα δάσος, παρέα με φίδια και έντομα για παράδειγμα.

#3 Μην κάνετε σεξ μέσα στη θάλασσα. Ναι, ξέρω ότι σου αρέσει, ότι είσαι πολύ δροσιστικό και απολαυστικό, αλλά δυστυχώς είναι και πολύ επικίνδυνο! Μπορείς πολύ εύκολα να κολλήσεις μικρόβια και να μολύνεις την ευαίσθητη περιοχή σου, μιας και επηρεάζεται η φυσική λιπαρότητα του κόλπου κι αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος σε μύκητες και βακτήρια. Γιατί να μπεις σε μπελάδες;

#4 Μην αγχώνεσαι αν ιδρώσεις. Σύμφωνα με έρευνες, ο ιδρώτας ενισχύει το πάθος ανάμεσα στο ζευγάρι. Μπορεί να μη νιώθεις και πολύ ευχάριστα όταν ιδρώνεις, αλλά σταμάτα να σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο ενοχλεί τον σύντροφό σου. Αντίθετα, μπορεί να του αρέσει και να το βρίσκει σέξι.

#5 Να πίνετε πολύ νερό.  Τώρα θα αναρωτιέσαι, τι σχέση έχει αυτό με το σεξ; Είναι καλοκαίρι και το σεξ αυτή την περίοδο, είναι κάτι σαν προπόνηση. Ιδρώνεις αρκετά και κουράζεσαι, γι’ αυτό φρόντισε να πίνεις πολύ νερό για να αναπληρώνεις τα υγρά που χάνεις και να έχεις ενέργεια.

#6 Μη βιάζεστε. Ξέρω ότι όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο το καλοκαίρι. Γιατί δεν είναι και πολύ ωραίο να ιδρώνεις και με τόση ζέστη το πολύωρο σεξ είναι και λίγο ταλαιπωρία. Όμως, έρευνες έχουν δείξει ότι το αργό και αισθησιακό σεξ, εκτός από πιο ξεκούραστο, δημιουργεί μεγαλύτερες πιθανότητες στο ζευγάρι να έρθει σε έντονο οργασμό. Δοκιμάστε το!

Δες εδώ 7 διακεδαστικούς τρόπους για να δροσιστείτε την ώρα του σεξ.