Με ποιον celebrity είχες φαντασιώσεις;

Κάναμε σε 10 γυναίκες την πιο αδιάκριτη ερώτηση.
Με ποιον celebrity είχες φαντασιώσεις;



Και τι δεν άκουσα όταν έκανα στις φίλες μου τη συγκεκριμένη ερώτηση. «Πας για Πούλιτζερ», «Πρέπει επειγόντως να κάνεις σεξ», «Άδεια δεν πήρες;» και τέτοιου επιπέδου bullying. Το θέμα είναι ότι είχα πραγματικά περιέργεια να μάθω ποια είναι τα πρόσωπα της ξένης και της εγχώριας showbiz που αποτελούν έμπνευση για μία τόσο προσωπική πράξη. Το σημερινό ερώτημα, λοιπόν, που έκανα σε 10 γυναίκες είναι το εξής: Για ποιον celebrity έχεις αυνανιστεί;  

Φωτεινή, 32

Θα σου πω ότι μια φορά στο Λονδίνο είχα σκεφτεί τον Γαλυφιανάκη – πώς τον λένε. Μάλλον γιατί μου έβγαλε πρωτόγονα ένστικτα. 

Μαρία, 29

Μία με τον Ben Affleck και μία με τον Jared Leto. Αυτά τα αγόρια με τρελαίνουν.  

Ζωή, 29

Έχω φαντασιωθεί ερωτικό τρίγωνο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Την περίοδο που έπαιζε το «Να με προσέχεις». 

Χαρά, 34

Με την Miley Cyrus αν και την αντιπαθώ οικτρά. Κάτι ξύπνησε μέσα μου όταν την είδα στο «Wrecking Ball» να καβαλάει εκείνη τη σιδερένια μπάλα. Και να φανταστείς πως δεν είμαι gay. 

Ιωάννα, 24

O άντρας που πάντα με έκανε να θέλω να ορμήξω στην τηλεόραση ήταν ο Christian Troy από το «Nip Tuck». Ευτυχώς που παίζουν συχνά επαναλήψεις κι έχω βρει ασχολία. 

Αθηνά, 39

Χρήστος Φερεντίνος. Είμαι ερωτευμένη μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Βασικά, είναι ο τέλειος άντρας για μένα. 

Μαριτίνα, 27

Joaquin Phoinix. Ποτέ μου δεν έχω αυνανιστεί με τη σκέψη ενός celebrity αλλά όταν τον είδα να υποδύεται τον Johnny Cash στο «Walk the Line» τρελάθηκα. 

Φανή, 30

Είναι και οικογενειάρχης άνθρωπος και ελπίζω να μην με ακούει αλλά όταν είδα τον Λευτέρη Ελευθερίου στο «Your Face Sounds Familiar» να ερμηνεύει Σάκη έπαθα ένα μικρό σοκ. 

Δανάη, 38

Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το κλεισες το σπίτι μου... Δημήτρης Παπαμιχαήλ, λοιπόν. Το απόλυτο αρσενικό. 

Εύη, 29 

Με το cast του Magic Mike XXL. Δες το και θα με θυμηθείς.  

Διάβασε ΕΔΩ τα 10 πράγματα που δεν ήξερες για τον γυναικείο αυνανισμό.