But I’ m a creep! Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχεις κάνει για χάρη του έρωτα;

Οι συντάκτριες του FollowMe θυμούνται τις φορές που υπήρξαν losers για έναν άντρα.
But I’ m a creep! Ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχεις κάνει για χάρη του έρωτα;



Νέα χρονιά είναι, αν δεν κάνουμε τώρα καμιά συζήτηση για την ερωτική μας ζωή, πότε θα κάνουμε; Έτσι και σήμερα, οι συντάκτριες του FollowMe πιάσαμε κουβέντα για όλα εκείνα τα creepy πράγματα που έχουμε κάνει για χάρη του έρωτα. Και που σίγουρα σήμερα τα μετανοιώνουμε. 

Λου: Έψαξα τα κινητά του. Και το προσωπικό και της δουλειάς. Όταν δεν ήμουν σίγουρη ότι όντως θα πήγαινε διακοπές στο χωριό του, εκτός ότι έκανα κατασκοπία με γκουγκλ μαπς και γκουγκλ ερθ, πήρα την παρέα μου κι όλως τυχαίως πήγαμε εξόρμηση εκεί κοντά. Ευτυχώς δεν με είδε ποτέ!

Kim Kardashian: Η φίλη μου με πούλησε και τα έφτιαξε με τον έρωτα της ζωής μου, τον πρώην μου. Κανείς δεν ήξερε πόσο δυστυχισμένη ήμουν. Με κάλεσαν στο σπίτι τους (το παίζαμε Σουηδία) και πήγα λιγάκι στην τουαλέτα. Έκανα την ανάγκη μου και έριξα την οδοντόβουρτσά της στη λεκάνη. Μετά ήμουν λιγότερο δυστυχισμένη. 

I am the looser: Creepy είναι να ξέρεις ότι τα ΜΜΜ έχουν απεργία, να ξέρεις ότι δεν έχεις ούτε ένα ευρώ για ταξί και να αποφασίζεις να περπατήσεις από Αγία Παρασκευή μέχρι Γκάζι για να κάνεις σεξ. Αυτό, ναι, είναι epic fail.  

Αστυνόμος Σαίνης: Και τι δεν έχω κάνει. Μου έλεγε «κράτα το κινητό μου στην τσάντα σου», εγώ δήθεν πήγαινα τουαλέτα για να το ψάξω. Άφηνε ανοιχτό το facebook; Πήγαινα στα αρχεία archived για δω με ποια φλερτάρει αυτή την περίοδο. Μπορεί να ακούγεται λουζεριά αλλά πάντα έβρισκα το κατιτί μου. Το creepy της υπόθεσης, όμως, δεν είναι ότι έψαχνα αλλά το ότι καθόμουν μαζί του. 

Agatha Christie: Πόσες νύχτες μέσα στο αμάξι με την κολλητή μου, κάτω από το σπίτι του εφηβικού και πρώτου, μεγάλου μου έρωτα, για να «κατασκοπεύσουμε» τι κάνει και με ποια βγαίνει με το που χωρίσαμε! Πόσο τραγικό! Ευτυχώς δεν με είχε δει ποτέ, ή αυτό εύχομαι τουλάχιστον!

Ρούλα: Είχα χωρίσει με τον πρώην μου μετά από 3 χρόνια σχέσης γιατί με απατούσε. Ένα βράδυ ήθελα να πάρω αέρα, δεν με χωρούσε το σπίτι. Πήρα τηλέφωνο στους φίλους μου και κάναμε βόλτες με το αυτοκίνητο. Μετά από κλάματα τους έβαλα να με πάνε κάτω από το σπίτι του, που είδα παρκαρισμένο το αμάξι της άλλης. Ως αντίποινα μαζέψαμε τα σκουπίδια από όλους τους κάδους της περιοχης και λούσαμε το αυτοκίνητο του. Δεν το έχω μετανοιώσει, κι έχω και βίντεο που ακόμα το βλέπουμε και γελάμε! Παθέτικ; Ναι. Αλλά ακόμα πιο ωραίο να το κάνεις!

Hitchcock: Τα είχαμε μία εβδομάδα. Με χώρισε, βγήκα έξω με τις φίλες μου, ήπια ό,τι δεν μπορείς να φανταστείς, με πήγαν σπίτι μου, έκανα ότι πάω για ύπνο, ξαναβγήκα και εμφανίστηκα σπίτι του σαν τον Ορέστη Μακρή - φάντασμα και του ζητούσα να μου εξηγήσει γιατί με χώρισε. Αίσχος!