Όλα τα ενοχλητικά πράγματα που κάνει το αγόρι σου όταν θες να χαλαρώσεις

Ειδικά την ώρα που θέλεις να δεις τηλεόραση...
Όλα τα ενοχλητικά πράγματα που κάνει το αγόρι σου όταν θες να χαλαρώσεις



Ακόμα μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, έφτασε στο τέλος της. Ήρθε επιτέλους η στιγμή που περίμενες όλη την ημέρα. Γύρισες στο σπιτάκι σου, στο ησυχαστήριό σου, έβγαλες τα ρούχα σου, έκανες το ντουζάκι σου και ξάπλωσες στον αναπαυτικό και αγαπημένο καναπέ σου. Ανοίγεις την τηλεόραση, βρίσκεις το έργο που σου αρέσει και επιτέλους, μπορείς να χαλαρώσεις. Υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο! Γιατί το λατρεμένο σου αγόρι, έχει πάντοτε τον τρόπο να καταστρέφει αυτή την ιερή στιγμή. Οι λόγοι φυσικά που σε ενοχλεί, είναι ανούσιοι, καθόλου σημαντικοί, αλλά καταφέρνουν να σου ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι και να διαταράξουν την ηρεμία που τόσο έχεις ανάγκη τώρα.

Αυτά είναι τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνει το αγόρι σου, κάθε (μα κάθε) φορά που θέλεις να ξαπλώσεις ήρεμα στον καναπέ και να δεις τηλεόραση:

1. Πατά συνεχώς το pause για να μιλήσει στο τηλέφωνο (που χτυπάει ασταμάτητα), να πάει τουαλέτα, να βάλει λίγο ακόμα κρασί στα ποτήρια σας, να βρει κάτι να φάει. Υπάρχει συνεχώς κάποιος ανόητος λόγος που δεν σε αφήνει να απολαύσεις το έργο στην τηλεόραση. Πώς να το ευχαριστηθείς έτσι;
2. Κοροϊδεύει τις επιλογές σου, χαρακτηρίζοντας ανόητα τα έργα ή τα προγράμματα της τηλεόρασης που διαλέγεις να παρακολουθήσεις. Δεν σταματάει να μιλάει και φυσικά, δεν καταφέρνεις ποτέ να δεις αυτό που θέλεις. Αν δεν είναι ποδόσφαιρο ή έστω ένα έργο της προκοπής, είναι σίγουρο πως θα σε ζαλίσει και δεν θα σε αφήσει στο τέλος να το παρακολουθήσεις. Μπορεί και να τσακωθείτε τελικά.
3. Σε πειράζει συνέχεια. Έχει ορεξούλες. Ναι, αλλά βρίσκεσαι σε κρίσιμο σημείο του έργου και θέλεις να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Έλα όμως που δε σταματάει. Και πώς να του αρνηθείς; Ακόμα και αν δεν έχεις τρομερή όρεξη, υποκύπτεις στα χάδια του (και καλά κάνεις). Για ακόμα μία φορά όμως, δεν κατάφερες να δεις το έργο ολόκληρο.
4. Πεινάει και γυροφέρνει στην κουζίνα ρωτώντας συνεχώς τι υπάρχει για φαγητό. Τελικά, σε αναγκάζει να σηκωθείς και να του φτιάξεις κάτι, η απλά να του σερβίρεις για να φάει. Λες και δεν μπορεί να το κάνει μόνος του! Εννοείται ότι κάθε φορά σου ζητάει να του φέρνεις και κάτι ακόμα: Λίγο νερό, το αλάτι, ή μια coca-cola.
5. Θυμάται ο,τιδήποτε πρέπει να συζητήσετε και όλες τις δουλειές που πρέπει να οργανώσετε, ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Και δεν έχει το τακτ  και την υπομονή να περιμένει τις διαφημίσεις. Με το ένα μάτι κοιτάς εκείνον και με το άλλο προσπαθείς να μη χάσεις σκηνές από το έργο. Τελικά κουράζεσαι και εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Κλείνεις την τηλεόραση και τον ακούς.
6. Σου ζητάει συνεχώς να αλλάξεις κανάλι και να κάνεις ζάπινγκ για να δει τι παίζει στα υπόλοιπα κανάλια της τηλεόρασης.
7. Έχετε κανονίσει να δείτε dvd και κοιμάται στα πρώτα 15 λεπτά. Αυτό σημαίνει από τη μία ότι θα δεις το έργο με την ησυχία σου (εκτός αν ξεκινήσει το ροχαλητό ή αν έχει κοιμηθεί επάνω σου), αλλά από την άλλη, γιατί δεν μπορεί ποτέ να μείνει ξύπνιος, όταν αποφασίζετε να δείτε κάτι μαζί;

Μήπως το αγόρι σου ροχαλίζει; Αυτό το άρθρο, κάτι θα σου θυμίσει...