Τι διακρίνει τη γυναίκα της ζωής του από μια απλή του σχέση;

Μάθε τι είσαι για εκείνον...
Τι διακρίνει τη γυναίκα της ζωής του από μια απλή του σχέση;



Μέσα του ο καθένας ξέρει πώς ονειρεύεται τον άνθρωπο της ζωής του. Τι σκέψεις κάνει για τη στιγμή εκείνη που θα αντιληφθεί ότι δίπλα του έχει το άλλο του μισό, εκείνη με την οποία θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του, με την οποία ταιρίαζει απόλυτα. Εκείνη στην οποία η αγκαλιά του κουμπώνει και η μυρωδιά της τον ηρεμεί. Εκείνη που θυμίζει σπίτι. Που δε μοιάζει με τις άλλες κοπέλες που είχε γνωρίσει στο παρελθόν. Κάθε σχέση στη ζωή του καθένα, έχει κάτι να του προσφέρει, κάτι να του δώσει και να του μάθει. Οι σχέσεις τελειώνουν, γιατί δεν ταιριάζουν όλοι με όλους, δεν είναι όλοι για όλους, αλλιώς δεν θα ήταν τόσο μαγική η στιγμή που θα έβρισκες το άλλο σου μισό. Τον άνθρωπο εκείνο που σε συμπληρώνει απόλυτα. Που σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει.

Τι είσαι για εκείνον; Είσαι μια απλή του σχέση ή μήπως η γυναίκα της ζωής του;

1. Το  κορίτσι που απλά βγαίνει, δεν ενδιαφέρεται να γνωρίσει τους γονείς του και είναι κάτι που ούτε εκείνος της το έχει ζητήσει. Επίσης, μπορεί να μην την ενδιαφέρει καν να γνωρίσει και να βγαίνει με την παρέα του. Κι αυτό γιατί τον θέλει αποκλειστικά για εκείνη. Δεν την ενδιαφέρει ο περίγυρός του, παρά μόνο εκείνος. Ναι, αλλά οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν, λένε πολλά για το χαρακτήρα μας. Η γυναίκα της ζωής του, επιθυμεί να γνωρίσει την οικογένειά του και τους φίλους του. Θέλει να βρεθεί ανάμεσα τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνους, δεν θα ήταν ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Εκείνος που αγαπάει και θαυμάζει.
2. Μια απλή του γνωριμία, ενδιαφέρεται μόνο για την καριέρα, τη δουλειά της και τη δική της ζωή. Δεν κάνει όνειρα που περικλείουν μέσα και τους δύο, παρά μόνο για τον εαυτό της. Αντίθετα, η γυναίκα που θα παντρευτεί νοιάζεται για τη δουλειά του, την καριέρα του και τους στόχους της ζωής του, όσο νοιάζεται και για τον ίδιο της τον εαυτό. Ο γάμος και το μαζί, είναι η δική της προτεραιότητα και περπατάει πλάι στον άνθρωπό της και όχι μπροστά από εκείνον, με βήματα που ακολουθούν αρμονικά τα δικά του.
3. Το κορίτσι που απλά βγαίνει, νοιάζεται μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. Η γυναίκα που θα παντρευτεί, είναι πάντα όμορφη και περιποιημένη, αλλά αυτό που κυρίως την απασχολεί είναι να αρέσει στον άντρα της σε κάθε εκδοχή της, ακόμα και άβαφη. Πώς το καταφέρνει; Γιατί δίνει μεγαλύτερη σημασία στην εσωτερική ομορφιά, εκείνη που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο.
4. Μια απλή του σχέση, σαν όλες τις άλλες, ενδιαφέρεται μόνο για τα δωράκια και τις όμορφες εκδρομές που την πηγαίνει. Κοιτάει μόνο το πορτοφόλι του και πώς θα περάσει εκείνη καλά. Η γυναίκα που βλέπει σοβαρά, νοιάζεται για εκείνον, δεν είναι υπερβολική, αγαπάει τα δώρα, αλλά κάνει κι εκείνη πράγματα γι’ αυτόν. Παίρνει, και της αρέσει που παίρνει, αλλά έχει μάθει και να δίνει.
5. Η σχέση του, δεν του μιλάει για τα πιο βαθιά μυστικά της. Δεν του ανοίγεται. Η γυναίκα της ζωής του είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί του και έχει μοιραστεί μαζί του τα πάντα. Ακόμα και τις πιο βαθιές πληγές της.
6. Με το κορίτσι που απλά βγαίνει, δε συζητάει για παιδιά και οικογένεια. Δεν κάνει καμία αναφορά για κοινή ζωή. Με τη γυναίκα των ονείρων του, θα μοιραστεί όνειρα και σκέψεις και θα σκεφτούν από τώρα την οικογένεια που θα ήθελαν να αποκτήσουν.
7. Με μια απλή του σχέση θα μαλώσει. Με τη γυναίκα της ζωής του θα διαφωνήσει. Αλλά εκείνη ξέρει τον τρόπο να τον ηρεμήσει και να λύσει κάθε παρεξήγηση, γιατί τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την αγάπη και τον αμοιβαίο σεβασμό τους. Τίποτα δεν είναι ικανό να μπει ανάμεσά τους και να τους χωρίσει.

Λοιπόν , τι λες; Πόσο κοντά είσαι στο να σου κάνει πρόταση γάμου;

Έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο; Η απάντηση είναι εδώ.