Όλα αυτά που δεν πρέπει να θυσιάσεις ποτέ για τη σχέση σου

Πρέπει να σε αγαπάει όπως είσαι.
Όλα αυτά που δεν πρέπει να θυσιάσεις ποτέ για τη σχέση σου



Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα γνωρίζεις πως πρέπει να κάνεις θυσίες. Μπορεί να είναι μικρή θυσία όπως είναι να μαζέψεις τις τρίχες σου από την κουρτίνα του μπάνιου ή να αφήσεις τη γάτα σου στη μητέρα σου επειδή μένετε μαζί με το αγόρι σου και είναι αλλεργικός. True story! Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν πρέπει να θυσιάσεις ποτέ και για κανέναν. Ποια είναι αυτά;

 

● Η ανεξαρτησία σου: Ποτέ δεν πρέπει να εξαρτάσαι από κάποιον. Όταν εξαρτάσαι από κάποιον είναι σαν να του δίνεις την ελευθερία σου σου συμπεριφέρεται όπως θέλει. Ενώ δεν είναι όλοι οι άντρες κακοί, μερικοί θα το εκμεταλλευτούν!

● Η αυτοπεποίθησή σου: Αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να παρατηρήσεις μια αλλαγή στα κιλά σου. Συνήθως όταν βρίσκεσαι στην αρχή της σχέσης δεν προσέχετε τι τρώτε με αποτέλεσμα να παχύνετε. Αν δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου θα το περάσεις και σε εκείνο και θα λειτουργήσει εις βάρος σου. Κάνε κάτι για να το αλλάξεις!

● Τους φίλους σου: Είτε έχεις άντρες φίλους είτε γυναίκες είτε και από τα δύο φύλλα, μην τους αλλάξεις για κανέναν. Εκείνοι είναι που θα σου σταθούν σε οτιδήποτε και να γίνει.

● Την καριέρα σου: Γκρινιάζει γιατί λείπεις συνέχεια από το σπίτι και είσαι στη δουλειά; Εξήγησέ του πώς αυτό είναι το όνειρό του και αν δεν τον δεχτεί άλλαξέ τον. Κανένας δεν δικαιούται να σου κόψει τα φτερά.

● Την προσωπικότητά σου: Ακούγεται αυτονόητο αλλά πολλές φορές τίνεις να αλλάζεις για να αρέσεις στον άλλον ή υιοθετείς συνήθειες ή και την νοοτροπία του άλλου για να ταιριάζετε. Εάν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο στον εαυτό σου φύγε μακριά! Πρέπει να του αρέσεις όπως είσαι.