Πότε έγινε η σεξουαλική σου ζωή τόσο βαρετή; Βγες από τη ρουτίνα!

Εδώ λύνονται όλα σου τα προβλήματα!
Πότε έγινε η σεξουαλική σου ζωή τόσο βαρετή; Βγες από τη ρουτίνα!



Κάποτε η σεξουαλική σου ζωή έμοιαζε με ταινία. Είτε ήσουν ελεύθερη, είτε σε σχέση έκανες πολύ σεξ. Καλό σεξ. Τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Η άλλοτε έντονη σεξουαλική σου ζωή, έχει μπει σε μια ρουτίνα που κατά καιρούς σε ενοχλεί. Η σχέση σου σε καλύπτει απόλυτα, αλλά με το σεξ, κάτι πρέπει να κάνετε! Είναι ωραίο, αλλά βαρετό! Είναι σαν να έχετε και οι δύο χάσει τη φαντασία σας. Περνάτε καλά, αλλα περιορίζεστε στα απαραίτητα.  Πώς να το σώσετε όσο είναι νωρίς; 

Πρόβλημα #1  Κάνετε μόνο την ιεραποστολική στάση

Είναι η πιο ξεκούραστη στάση για εσένα και σε βολεύει. Αλλά κι εκείνος έχει βρει το ρυθμό που θέλει για να ικανοποιηθεί και το ευχαριστιέται. Όσο γίνεται. Με το που τελειώσει η τελετουργία, πέφτετε για ύπνο. Βαρετό! Δεν είπαμε να ανοίξεις το Kama Sutra αλλά δοκίμασε και κάτι άλλο! Κάθε μέρα το ίδιο φαγητό, δε γίνεται! Κι ας είναι και παστίτσιο. Κάποια στιγμή θα το σιχαθείς.

Όσο παλαιώνει μια σχέση, τοσο το σεξ γίνεται και πιο βαρετό. Συνήθως! Βεβαια, είναι στο χέρι σας να μην εγκαταλείψετε τον ερωτισμό που σας ένωσε και να μη χάσετε τη σεξουαλική χημεία σας. Καμιά φορά κάνεις έρωτα με το αγόρι σου γιατί απλά πρέπει, ή γιατί θέλεις, αλλά βαριέσαι να κάνεις τα «ακροβατικά» που κάποτε έκανες, γιατί είσαι και κουρασμένη. Άσε που δεν έχεις και την πολυτέλεια του χρόνου. Πρέπει να απλώσεις το πλυντήριο. Ευκαιρία να δώσεις λίγο σημασία στο σεξ!  Αυτό βέβαια δε γίνεται από τη  μια στιγμή στην άλλη, αλλά ένα βηματάκι τη φορά θα σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις και διαφορετικά μέρη του σπιτιού. Ακόμα και το ιεραποστολικό μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον, αν βάλεις τα πόδια σου γύρω από το λαιμό του, ή αν του ζητήσεις να σε δέσει, ή αν ακουμπήσεις το ένα σου πόδι επάνω στον ώμο του και το άλλο το αφήσεις τεντωμένο στο κρεβάτι. Κάθε μικρή αλλαγή, θα φέρει μεγαλύτερη απόλαυση.

Πρόβλημα #2 Το στοματικό σεξ έχει διαγραφεί από το μενού

Ο λόγος είναι ότι βαριέστε και ότι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να περάσετε κατευθείαν στο ψητό. Έχετε στο μυαλό σας μόνο τον οργασμό και θέλετε να φτάσετε σε αυτόν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όλα τα αρχικά στάδια που κάποτε ευχαριστιόσαστε, έχουν πλέον γίνει προαιρετικά. Μεγάλο λάθος! Πώς να το επαναφέρεις στο μενού; Δύο φορές την εβδομάδα ασχολήσου μόνο με το μόριό του και ζήτα κι από εκείνον να κάνει το ίδιο σε εσένα. Μην κάνετε σεξ. Μείνετε όσο περισσότερο γίνεται στα προκαταρκτικά. Θα το ευχαριστηθείτε τόσο πολύ, που σιγά-σιγά θα το προσθέσετε αυτόματα σε κάθε ερωτική σας συνεύρεση. Αρκεί να γίνει η αρχή.  Μην επικαλείσαι τη ζέστη σαν δικαιολογία! Μπορείτε να απολαύσετε ο ένας τον άλλον μέσα στο ντους, ενώ ταυτόχρονα δροσίζεστε.

Πρόβλημα #3 Κάνετε σεξ με τα φώτα ανοιχτά

Φτιάξτε λίγο ατμόσφαιρα! Παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο στο σεξ. Άφησε ένα μικρό φωτάκι, ή άναψε κεριά.  Μην προτιμήσεις το απόλυτο σκοτάδι! Είναι καλύτερο να βλέπετε ο ένας τον άλλον και να επικοινωνείτε και με το βλέμμα, εκτός από το σώμα σας. Άσε που με τον χαμηλό φωτισμό φαίνεσαι και πιο όμορφη. Το ίδιο κι εκείνος! Επίσης, μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις ένα blacklight στο δωμάτιο; Είναι κάτι διαφορετικό και θα σας διασκεδάσει.

Πρόβλημα #4 Πηγαίνετε για ύπνο ξεχωριστά

Στην αρχή ξαπλώνατε μαζί. Ακόμα κι αν νύσταζες ενώ βλέπατε ταινία, κοιμόσουν αγκαλιά του στον καναπέ και δεν πήγαινες ποτέ στο κρεβάτι χωρίς εκείνον. Τώρα, όποιος νυστάξει, λέει μια καληνύχτα και φεύγει. Μην περιμένεις πάντα την ώρα που θα ξαπλώσετε για να κάνετε σεξ! Κάνε του έκπληξη όταν κάθεται στο σαλόνι κι εμφανίσου μπροστά του γυμνή. Ή κλείσε του ένα ραντεβού για σεξ.. Κάνε του το τραπέζι και αφού φάτε, πες του ότι για επιδόρπιο θα πάρει εσένα.

Πρόβλημα #5 Δεν μιλάτε πια για το σεξ

Ξεκίνα εσύ μια σεξουαλική κουβέντα. Στείλε του ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου, όσο είναι στη δουλειά. Όταν γυρίσετε σπίτι πηγαίνετε μαζί για ντους και ψιθύρισέ του πρόστυχα λόγια, σαν εκείνα που του έλεγες στις αρχές και τον αναστάτωναν. Βάλε τον σε ερωτικό mood και θα ανταποκριθεί κι εκείνος ανάλογα. Επίσης, αν κάτι σε χαλάει πια αρκετά στο σεξουαλικό κομμάτι, συζήτα το μαζί του. Μόνο έτσι θα το διορθώσετε!

Πρόβλημα #6 Δε φιλάτε πια ο ένας τον άλλον

Είναι αλήθεια ότι ακόμα κι αυτό με τον καιρό, μειώνεται. Εκτός αν δεν το επιτρέψεις να συμβεί. Μιας και ό,τι αφήνεις, σε αφήνει, μην ξεχνάς πριν φύγει, να του δίνεις ένα παθιασμένο φιλί. Φίλα τον με κάθε μικρή αφορμή και γρήγορα, αυτή η τόσο αγαπημένη συνήθεια, θα επανέλθει στην καθημερινότητά σας.

Πρόβλημα#7 Κάνετε σεξ με ρούχα

Όταν κάνετε σεξ, φρόντισε να είστε γυμνοί. Να ακουμπάτε και να φιλάτε ο ένας τον άλλον παντού! Να βλέπεις και να αγγίζεις κάθε σημείο του σώματός του. Το ίδιο κι εκείνος. Τα ρούχα στο πάτωμα παρακαλώ!