Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί το friends with benefits αποτυγχάνει πάντα

Καλά περνάμε στην αρχή όλοι, στην πορεία μαυρίζει το πράγμα…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί το friends with benefits αποτυγχάνει πάντα



Η μόδα στο sex έχει αρχίσει και προχωράει. Πιο ελεύθερα πράγματα, πιο λάσκα τα λουριά, πιο χαλαρά βρε αδερφέ. Υπάρχει όμως σε εμάς τους άντρες και ένας μηχανισμός που οδηγεί το friends with benefits με απόλυτη ακρίβεια στην αποτυχία.Nαι, είμαι παλαιών αρχών!

Τι σημαίνει friends with benefits; Θα το εξηγήσω κοινό μου (εσείς οι 5-10 συγγενείς) για να καταλάβεις…

Ένας ανήρ και μια γυνή έρχονται σε συνουσία χωρίς άλλες υποχρεώσεις. Τίποτα άλλο. Ναι μεν φίλοι, φίλοι αλλά… καρυοφίλιοι! Είναι αυτή η σωματική ανάγκη που ο καθένας θέλει να εκπληρώσει μια χρονική περίοδος της ζωής τους χωρίς να έχει δεσμεύσεις. Πολύ ονειρικό και πολύ εύκολο φαντάζει. Γι’αυτό και είναι ανέφικτο να πετύχει.

ΟΚ, γυναίκες δεν ξέρω πως σκέφτεστε εσείς την όλη φάση αλλά σαν άντρας θα σας πω πως το βλέπουμε εμείς και γιατί δεν πετυχαίνει από πλευράς μας ποτέ.

-Εν αρχή είναι η αποκλειστικότητα

Άπαξ και μπει μέσα σου το μαμούνι (που λέει και η φίλη μου Ελεάννα) πάει! Γιατί στην αρχή καλά είναι. Στην πορεία ωστόσο αρχίζει και αναπτύσσεται ένα δέσιμο. Δεν υπάρχει λοιπόν άντρας που θα το παίξει χαλαρός να πει «Έλα μωρέ, αν θέλει να κάνει σεξ με άλλον τι έγινε;». Κάτι τέτοιες ατάκες είναι (και καλά) υπεράνω και καταλήγουν με πολύ κλάμα!

-Θα αρχίσει η μουρμούρα

Σεξ μπορεί να θέλουμε εμείς ντε και σώνει στις 3 τα ξημερώματα. Ο fuck buddy μας μπορεί να μην ευκαιρεί. Μετά τα δυο-τρια πρώτα άκυρα θα αρχίσει η γκρίνια, η γκρίνια θα φέρει απόσταση, η απόσταση τσακωμό. Ότι δηλαδή γίνεται στα κανονικά ζευγάρια.

-Το δέσιμο

Μην κοροϊδευόμαστε. Όσο κυνικά και ωμά προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το sex, αυτό παραμένει μια πράξη που προϋποθέτει συναίσθημα. Το friends with benefits προϋποθέτει λοιπόν το sex σαν απλή πράξη. Εεε, είναι καταδικασμένο να αποτύχει γιατί εμείς τα αγοράκια σύντομα θα θέλουμε κάτι παραπάνω, εσείς τα κοριτσάκια θα νιώθετε αλλιώς. Πάει το concept, διαλύθηκε…

-Οι ρημαδιασμένες τύψεις

Μιας και δεν έχουμε σχέση τι κάνουμε; Ψάχνουμε και για άλλα κοριτσόπουλα. Αναπόφευκτα (ημέρα δύσκολων λέξεων) θα βρούμε. Εκείνη την στιγμή θα ξεκινήσει ένας Γολγοθάς τύψεων «Μήπως η τάδε (βάνε όνομα που θες) θα τσαντιστεί;», «Μήπως πρέπει να της το πω;». Και διάφορα άλλα τέτοια. Στο τέλος καταλήγουμε μόνοι μας. Πάντα έτσι συμβαίνει…

-Η οικειότητα καταστρέφει το concept

Ένα γεύμα θα φέρει μια συζήτηση. Το κρασί όσο να’ναι χαλαρώνει τους ανθρώπους οπότε γιατί να μην πούμε τις ενδότερες σκέψεις μας στην γυναίκα που κάνουμε σεξ; Τότε αυτόματα αυτή η οικειότητα αλλάζει την οπτική που βλέπουμε εμείς εσάς, εσείς εμάς και δενόμαστε.

Τι γίνεται στο τέλος;

Θα σας τα πω εγώ που βλέπω και κομεντί (ένοχη απόλαυση). Καταλήγουμε ο ένας να ερωτεύεται τον άλλον, κανείς δεν κάνει πίσω, πληγωνόμαστε γιατί καταλήγουμε να βάζουμε τον εγωισμό ψηλά και κάνουμε ένα σωρό χαζές σχέσεις που τι μας δίνουν; Τίποτα!

Στην τελική δεν υπάρχει το friends with benefits ούτε για εμάς, ούτε για εσάς. Είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα καταλήξει σε αδιέξοδο. Είτε μας αρέσει, είτε όχι οι άνθρωποι είμαστε συντροφικά όντα. Καλύτερα one night stand και καληνύχτα παρά ένα συνεχόμενο παιχνίδι που δεν θα καταλήξει όπως πρέπει.

Άντε άνθρωποι ερωτευτείτε και αφήστε τις χαζομάρες! Το συνεχόμενο fuck buddy καταλήγει σε life buddy! Και μόνο άσχημο δεν είναι…

ΥΓ: Εντάξει, άμα είστε συνειδητοποιημένοι άντρες-γυναίκες κάντε ότι θέτε. Απλά ξεκαθαρίστε αμφότεροι αν μπορείτε να αντέξετε το όλο πράγμα.

ΥΓ 1: Η ειλικρίνεια είναι sexy. Για αυτό στο τέλος θα ερωτευτούμε την γυναίκα που δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια!

Δες ΕΔΩ τις αγαπημένες μας σεξουαλικές φαντασιώσεις