Θα έκανες σεξ με το αφεντικό σου;

10 γυναίκες απαντούν αν αυτή η φαντασίωση είναι μια πραγματικότητα.
Θα έκανες σεξ με το αφεντικό σου;



Ξυπνάς μια μέρα και συνειδητοποιείς ότι ζεις καλοκαίρια και χειμώνες σου μέσα στο γραφείο. Παρέα με τους συναδέλφους και το αφεντικό σου. Και εδώ που τα λέμε όταν πλησιάζει το καλοκαιράκι όλοι αρχίζουν να σου φαίνονται λίγο πιο όμορφοι και σέξι απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Και βρίσκεσαι ξαφνικά να έχεις φαντασιώσεις με το αφεντικό σου επειδή είναι λίγο πιο χαλαρός απ’ ό,τι το χειμώνα.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι, «θα έκανες σεξ με το αφεντικό σου;». Ρωτήσαμε 10 κορίτσια και μάθαμε. 

Μαρίνα, 33

Εννοείς να με φώναζε στο γραφείο του και να μου έλεγε ότι θα πάρω μια μεγάλη αύξηση με την προυπόθεση να γίνω η σκλάβα του για μία μέρα; Μετά χαράς θα ζούσα και εγώ ένα σενάριο πορνό. Αφού ούτως ή άλλως σαν σκλάβα δουλεύω. Άσε που είναι και ωραίος άντρας.

Ζωή, 28

Μπλιάχ! Έχεις δει πώς είναι το αφεντικό μου; Εφιάλτης. 

Γιάννα, 29

Ναι αλλά μόνο αν με άφηνε να του κάνω έρωτα με strap on. Να δει πώς νιώθω καθημερινά στη δουλειά.

Παναγιώτα, 34

Άνετα. Για την ακρίβεια, θα τον παντρευόμουν. Έχει κύρος, λεφτά, μυαλό. Βέβαια, έχει και δυο παιδιά οπότε τι συζητάμε. 

Άννα, 32

Το αφεντικό μου είναι γυναίκα αλλά τώρα που το λες δεν θα με πείραζε μια τέτοια περιπέτεια. 

Ελπίδα, 25

Με τίποτα. Μετά θα με ερωτευόταν, εγώ θα ξενέρωνα γιατί απλά θα ήθελα να κάνω την τρέλα μου και στο τέλος για να με εκδικηθεί θα με απέλυε. Ή θα τον ερωτευόμουν, εκείνος θα έλεγε ότι του έχω γίνει τσιμπούρι και για να με ξεφορτωθεί θα με απέλυε. Η απόλυση είναι μονόδρομος φίλη μου. 

Αθηνά, 37

Έχω κάνει σεξ με το αφεντικό μου και δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα. Στην αρχή όλο αυτό ήταν πολύ σέξι. Για να καταλάβεις, με φώναζε στο γραφείο του και δήθεν συζητούσαμε αλλά στην πραγματικότητα μου έβαζε χέρι, εγώ συνέχιζα να του μιλάω στο πληθυντικό, την ώρα που βρισκόμασταν στον ίδιο όροφο κάναμε sexting και γενικά αυτή η παρανομία ήταν πολύ ερεθιστική. Μέχρι που άρχισε ξαφνικά να έχει περισσότερες απαιτήσεις από εμένα στη δουλειά, να μου τη λέει μπροστά στους συναδέλφους και να μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Τελικά, άλλαξα δουλειά. 

Εύη, 30

Γενικά να ξέρεις βρίσκω πολύ ερεθιστική την εξουσία. Ακόμα και όταν ένας άντρας είναι μέτριος, αν ξέρω ότι είναι ισχυρός επειδή είναι ικανός, τρελαίνομαι. Οπότε ναι, θα έκανα σεξ με το αφεντικό μου. 

Δέσποινα, 33

Είναι και αυτό μια φαντασίωση που δεν θα την είχα σκεφτεί αν δεν με ρωτούσες. Δεν ξέρω. Ίσως. Μάλλον. Ή και όχι. 

Μαρία, 42

Όχι δεν θα έκανα. Μάλλον έχεις επηρεαστεί από τις ταινίες που βλέπεις όπου τα αφεντικά κλείνουν τα στόρια, ρίχνουν τα πράγματα από το γραφείο και γίνεται χαμός. Έχω να σου πω ότι στην πραγματικότητα τα περισσότερα αφεντικά δεν είναι σαν τον Christian Grey αλλά σαν τον κοιλαρά το αφεντικό μου που σκουπίζει το κούτελο με τη χαρτοπετσέτα και μένουν στο κεφάλι του τα απομεινάρια από το χαρτί. 

Δες ΕΔΩ αν είσαι καλή στο κρεβάτι.