Μήπως σε θέλει μόνο για το σεξ;

Πώς θα καταλάβεις ότι δεν σκέφτεται κάτι πιο σοβαρό...
Μήπως σε θέλει μόνο για το σεξ;



Ενδιαφέρεται για σένα, αλλά μόνο όταν το θυμάται. Η συμπεριφορά του είναι αρκετά περίεργη. Μία είναι ο πιο θερμός άντρας του κόσμου και την άλλη ο πιο αδιάφορος. Εκεί που με τα λόγια και τις κινήσεις του σου δίνει ελπίδες, την επόμενη στιγμή τις παίρνει όλες πίσω. Δεν έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει από εσένα! Μήπως σε θέλει μόνο για το σεξ;

1. Αν σου τηλεφωνεί ή σου στέλνει μήνυμα μόνο μεταμεσονύκτιες ώρες, τότε μην τρέφεις πολλές ελπίδες! Προφανώς δεν θέλει κάτι σοβαρό από εσένα, παρά μόνο το κορμί σου.

2. Επικαλείται οποιαδήποτε δικαιολογία κάθε φορά που του προτείνεις να πάτε σινεμά, για καφέ, ή για ποτό. Τη μια είναι κουρασμένος, την άλλη έχει κανονίσει με τον κολλητό του, την παράλλη έμεινε στη δουλειά ως αργά! Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά ψεύδεται! Αν ήθελε να σε δει, θα έβρισκε χρόνο. Εννοείται ότι δεν είναι free μόνο τα βράδια που σου ζητάει να πας σπίτι του. Είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσεις, προφανώς ευχαριστιέται το σεξ μαζί σου, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν αποζητά τίποτα περισσότερο από ένα καλό κρεβάτι.

3. Δεν σε έχει συστήσει ποτέ στην παρέα του. Αν σε έβλεπε σοβαρά, θα ήθελε να σε βάλει μέσα στη ζωή του. Πράγμα που σημαίνει ότι θα σε σύστηνε στους φίλους του με την πρώτη ευκαιρία, μη σου πω και στους γονείς του! Καλά, για το δεύτερο, ούτε λόγος, εννοείται! Όσο λιγότερα ξέρεις για εκείνον, τόσο περισσότερο τον βολεύει. Γιατί θα έρθει η ημέρα που απλά θα εξαφανιστεί και άντε να τον βρεις!

4. Δεν σου έχει προτείνει ποτέ να κοιμηθείτε μαζί. Πηγαίνεις στο σπίτι του, περνάτε τέλεια και μόλις τελειώνει η παράσταση και κλείσει η αυλαία, οι ηθοποιοί υποκλείνονται και πηγαίνουν σπίτια τους. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ. Δεν σου αφήνει καν το περιθώριο να σκεφτείς ότι θα κοιμηθείτε αγκαλιά. Με τον τρόπο του σου δείχνει ότι ήρθε η ώρα να του αδειάσεις τη γωνιά. Όλως τυχαίως, το επόμενο πρωί θα έρθει η μητέρα του, τα ανίψια του και όλο του το σόι, ή έχει να ξυπνήσει πολύ πρωί για να πάει στη δουλειά, ή κανόνισε να δει τον κολλητό του αργά το βράδυ, ή έχει να κάνει δουλειά στο laptop. Τα έχει πει όλα, έτσι;

5. Κάθε φορά που φεύγεις από το σπίτι του τσεκάρει τον χώρο και σε ρωτάει αν ξέχασες τίποτα. Ακόμα και να θελήσεις να αφήσεις κάτι επίτηδες, ώστε να έχεις έναν λόγο να τον ξαναδείς, θα το δει και θα στο δώσει φεύγοντας. Καμία ελπίδα!

6. Δεν σου έχει ζητήσει ποτέ να βγείτε ραντεβού. Είναι ξεκάθαρο πως είστε fuck buddies!

7. Δεν απαντάει ποτέ στα γλυκά μηνύματα που του στέλνεις. Θυμάσαι να έχεις ποτέ πάρει κάποια απάντηση στα «Μου λείπεις» ή «Σε σκέφτομαι», ή «Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα. Ελπίζω κι εσυ...»; Ποτέ! Αντιθέτως, τα μόνα μηνύματα που λαμβάνεις από εκείνον  έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο. Και είναι ακατάλληλα για ανηλίκους, όπως και οι ώρες που στέλνει.

8. Το μόνο δώρο που σου έχει κάνει ποτέ είναι ένας δονητής ή κάποιο sex toy για να το χρησιμοποιήσετε την ώρα του σεξ. Στην καλύτερη περίπτωση σου έχει αγοράσει και πρόστυχα εσώρουχα.

9. Με το που μπεις σπίτι του περνάει απευθείας στο ψητό. Δεν σε ρωτάει πώς πήγε η ημέρα σου, δεν συζητάτε απολύτως τίποτα. Κατευθείαν σε αρπάζει και σε οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.

Ναι είσαι η βασίλισσά του! Όχι της ζωής του. Του κρεβατιού του! Σου αρκεί;