Πώς θα καταλάβεις αν σε θέλει για σχέση ή για σεξ

Δες ποια είναι τα σημάδια για να φύγεις όσο προλαβαίνεις.
Πώς θα καταλάβεις αν σε θέλει για σχέση ή για σεξ



Δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο, δεν ψάχνουν όλοι να κάνουν σχέση. Πολλοί θέλουν απλά να περάσουν την ώρα τους μαζί σου και να βρισκόσαστε μόνο όταν αυτός έχει ορέξεις. Δεν είναι κακό αν και εσύ ψάχνεις το ίδιο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό! Αν εσύ όμως θέλεις σχέση ή τουλάχιστον τις πιθανότητες για σχέση υπάρχει πρόβλημα. Παρακάτω σου μαζέψαμε τα πιο γνωστά σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι.

 

► Σου στέλνει ή σε παίρνει τηλέφωνο μόνο τη νύχτα. Αυτό είναι το γνωστό booty call!

► Θυμώνει όταν όντως θέλεις να δεις την ταινία. Το έχεις καλέσει στο σπίτι σου να δείτε ταινία και εκείνος κάνει κίνηση να αρχίσετε τα προκαταρκτικά; Θυμώνει όταν του λες ότι δεν έχεις όρεξη; Φεύγει όταν συνειδητοποιεί πώς δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε σεξ; Φύγε μακριά του!

► Κάνετε μήνες σεξ αλλά ποτέ δεν έχεις γνωρίσει κάποιον φίλο του. Όταν του το λες εκείνος βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να μην γίνει ποτέ αυτή η συνάντηση.

► Ποτέ δεν σε αφήνει να κοιμηθεί σπίτι του. Μόλις τελειώνετε εκείνος σηκώνεται αμέσως, χωρίς αγκαλίτσες πρώτα και ουσιαστικά μαζεύει τα ρούχα σου για να τα βάλεις και να φύγεις.

► Δεν βγαίνετε ποτέ ραντεβού. Δεν σε έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο για να πάτε να φάτε ή να πιείτε έναν καφέ.