Συγκατοίκηση: Οι single συνήθειές του που δεν μπορεί να κόψει!

Όσο εσύ σκέφτεσαι ποιο θα είναι το μελλοντικό δωμάτιο των παιδιών σας εκείνος αναπολεί τον παλιό καιρό.
Συγκατοίκηση: Οι single συνήθειές του που δεν μπορεί να κόψει!



Συγκατοικήσατε πρόσφατα; Σίγουρα θα περνάτε τέλεια γιατί είναι η honeymoon φάση. Όσο εσύ σκέφτεσαι ποιο θα είναι το μελλοντικό δωμάτιο των παιδιών σας εκείνος αναπολεί ακόμα μερικές συνήθεις που είχε όταν ήταν ελεύθερος ή τουλάχιστον έμενε μόνος του. Ίσως κάποιες να συνεχίζει να τις κάνει και ας μένετε πλέον μαζί.

Σίγουρα θα του λείπει ο αυνανισμός! Θα του έχει λείψει να μπορεί να το κάνει όποτε και όπου θέλει μέσα στο σπίτι. Βέβαια δεν τον εμποδίζεις κιόλας. Αν εσύ λείπεις ένα βράδυ σίγουρα θα βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό του.

Πλέον είναι πιο συγκρατημένος και δεν κάνει συναυλίες μόνος του στο μπάνιο γιατί ξέρει ότι θα τον ακούσεις. Δεν πειράζει όμως, μόλις συνηθίσετε ο ένας τον άλλος θα το ξανακάνει γιατί δεν θα νιώθει πλέον ντροπές.

Ναι, ναι... Θα του λείψουν και οι αηδιαστικές συνήθειες όπως να πετάει τα εσώρουχά του όπου βρει, ή να καπνίζει στο υπνοδωμάτιο γιατί εκεί έχει τον υπολογιστή, ή να πίνει ουίσκι μέχρι να τον πάρει το ξημέρωμα. Το τελευταίο μπορείς να το δοκιμάσεις και εσύ όμως για μια φορά!

Τέλος και οι ώρες που καθόταν μπροστά στην τηλεόραση και έπαιζε βιντεοπαιχνίδια. Τώρα ξέρει ότι θα ακούσει γκρίνια από εσένα μόλις ξεπεράσει τις δύο.

Ούτε καθημερινά delivery. Μπορεί σε σένα να γκρινιάζει ότι δεν άντεχε άλλο αλλά κατά βάθος απολάμβανε το καθημερινό junk food.

Τέλος, τώρα θα πρέπει να τον ενημερώνουν οι φίλοι του όταν θέλουν να περάσουν από το σπίτι γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις όρεξη.