Δεν σου τηλεφώνησε; 6 λόγοι που δεν φταις εσύ!

Μην πτοείσαι!
Δεν σου τηλεφώνησε; 6 λόγοι που δεν φταις εσύ!



Ερωτικό ραντεβού=big deal..στη γλώσσα των γυναικών! Αποκλείεται να μην υπάρξει εκτενής συζήτηση πριν και μετά από μια συνάντηση τέτοιου τύπου! Ειδικότερα όταν τα πράγματα είναι αόριστα ή δεν πήγαν όπως τα περίμενες. 
Βγήκες, περάσατε καλά κατά μια έννοια και εν τέλει την επόμενη ημέρα,εβδομάδα δεν σου τηλεφώνησε. 
Είναι λογικό να νιώθεις ότι εσύ φταις αλλά δεν είναι έτσι, διότι πρέπει να συμπεριλάβεις και άλλους λόγους που ίσως δεν είχε στα υπόψη σου γιατί είχες ρίξει όλο το φταίξιμο πάνω σου!
Ας δούμε μερικούς!

1. Mπορεί να έγινε κάτι με την πρώην του!
Όλοι έχουν ένα "ex problem"! Μερικοί το διαχειρίζονται καλύτερα από άλλους και μπορούν να το κουμαντάρουν. Άλλοι πάλι όχι. Μπορεί να ήταν η πρώτη του αγάπη ή κάποια σχέση που μάλλον δεν έχει τελειώσει οριστικά! 
Αλλά κακά τα ψέματα πως θα δημιουργήσεις νέες εμπειρίες αν έχεις κολλήσει στο παρελθόν;

2. Έχει πρόβλημα δέσμευσης!
Αναμφίβολα υπάρχουν αυτοί που μπορούν να δεσμευτούν και αυτοί που δεν μπορούν. Θέλουν την ελευθερία τους. Οι σχέσεις είναι μεγάλο και δύσκολο κομμάτι. Δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν αυτού του είδους δέσμευση. Γι΄αυτό μην το παίρνεις προσωπικά.

3. Μπορεί να είναι busy!
Αυτή η εποχή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως "struggle to jungle" είναι λογικό κάποιος να έχει κάνει focus στη δουλειά του και να μην έχει πολύ χρόνο να διαθέσει για εσένα και ακόμα και για τον ίδιο.

4. Μπορεί να ασχολείται και με άλλη κοπέλα παράλληλα με εσένα.
Μπορεί να είναι από αυτούς τους τύπους που ασχολούνται με χίλιες και μια κοπέλες. Όσο και αν σε ενοχλεί δεν μπορείς να πεις και τίποτα γιατί δεν έχετε κάτι επίσημο μεταξύ σας και είστε στην πολύ αρχή ακόμα. Θα δεις στην πορεία πως θα εξελιχτεί η συμπεριφορά του και θα κάνεις τις κινήσεις σου.

5. Μπορεί να μην ταιριάξατε. 
Ένα ραντεβού χίλια συμπεράσματα! Μπορεί να διαπίστωσε ότι δεν ταιριάζετε. Όχι ότι φταίει κάτι σε εσένα αλλά τα πιστεύω σας, οι γνώμες σας κ.τ.λ είναι διαφορετικές και δεν τον εκφράζεις! Κανένα πρόβλημα! Μην το παίρνεις προσωπικά και σου χαλάει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

6. Μπορεί να του αρέσει να είναι single και να μην είναι έτοιμος για μια σχέση!
Δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά! Βγήκες με κάποιον.. ε και; Τι σημαίνει; Πως πρέπει κάθε φορά που βγαίνεις με κάποιον θα καταλήξει και σε σχέση; 
Όλη αυτή η διαδικασία είναι μέρος του παιχνιδιού! Απόλαυσε τo και πήγαινε για άλλα!

Πόσο αυτοκαταστροφική είσαι στις σχέσεις σου; Κάνε το τεστ!